linkstrategie
Image default
Dienstverlening

De structuur van de opening is samengesteld uit kozijnen en vensterbanken.

 Vensterbanken (voor binnengebruik) van NATUURSTEEN worden altijd speciaal voor u gemaakt – met de gewenste lengte – en kunnen optioneel voor specifiek zagen zorgen. Voor een perfecte pasvorm op de vensterbank is het opmeten van uw vensterbank natuurlijk de eerste stap. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een uitgebreide meethandleiding ontwikkeld. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van concrete suggesties!

Tip: Ga je een vensterbank plaatsen en ben je deze nog aan het pleisteren? In dit geval raden we aan om – voor het meest vloeiende eindresultaat – geen rekening te houden met de opening van 4 mm. In dit geval kunt u (een deel van) de display aanpassen/verwijderen zodat de vensterbank altijd past. Dan kan het geheel goed in het pleisterproces gedaan worden, zodat de naden/spleten eigenlijk niet zichtbaar zijn. Dit kan er natuurlijk voor zorgen

Vensterbanken, vooral die van natuursteen of composietmaterialen, worden meestal (stevig!) verlijmd met cement of lijm. Voor het demonteren van de bestaande vensterbank gebruik je best een hamer. Tik op de huidige vensterbank – begin voorzichtig met tikken. Als je te ver gaat, kan je de ondergrond beschadigen en heb je een vlakke ondergrond nodig om een ​​goed eindresultaat te krijgen!

 

 

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap793-830.html