linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Elektriciens Zeist

Er zijn verschillende mensen die wel eens twijfelen over wat zij willen worden. Misschien wil jij zelf bijvoorbeeld een carrièreswitch maken, maar weet je niet zo goed hoe. Als jij goed bent met techniek en leergierig bent is een elektricien worden misschien wel wat voor jou. Het scheelt dat waar jij ook woont overal een elektricien nodig is. Als jij in Zeist woont zijn er genoeg elektriciens Zeist om naar te kijken, maar als jij in Almere woont zijn daar ook genoeg elektriciens om naar toe te gaan of daar een baan te zoeken. Elektriciens zijn op de huidige markt erg gewild en het is daarom ook een erg drukke baan.

Doorgroeien

Als jij een elektricien wil worden, moet je eerst de juiste opleiding hebben gevolgd. Hierbij moet je vooral denken aan, elektrotechniek op mbo 2 of 3 niveau. Vaak gaat zo een opleiding gepaard met praktijk als theorie. Hierdoor, kun je de juiste gevoelens krijgen voor het vak en weet je wat jou te wachten staat. De opleiding duurt ongeveer 2 jaar, waarin je basiskennis leert over veiligheid, milieu, gezondheid, techniek en nog veel meer! Het is een erg brede studie die je een zo goed mogelijke elektricien probeert te maken! 

Salaris en competenties

Als elektricien is het vooral belangrijk dat je technisch inzicht hebt, een fout kan catastrofale gevolgen hebben, in de opleiding word je getraind om deze gevolgen al te zien. Daarnaast is het belangrijk om zelfstandig, oplossingsgericht en veilig te werk te gaan, maar belangrijker nog sterk in jouw schoenen te staan, zodat je niet voor onnodige verwachtingen komt te staan. Een elektricien verdient gemiddeld tussen de 2.2k en 2.4k, er zijn uiteraard doorgroeimogelijkheden om meer te verdienen als jij je echt inzet en meer verantwoordelijkheid krijgt! Je salaris kan dus nog tot veel meer oplopen! Fijn toch?