linkstrategie
Image default
Woningen

Rolgordijnen voor de speelkamer

Tweelingbroer? Of broer en zus spelen in dezelfde kamer? Het is dus natuurlijk niet mogelijk om een ​​hele toffe rol te hebben met auto’s etc. of een lief prinsessen rolgordijn. Daar denken wij ook over na! In onze collectie rolgordijnen speciaal voor meisjes of jongens, maar ook rolgordijnen met neutrale textuur en kleur en dat is perfect voor slaapkamers.

 

Wat dacht je van deze kleurrijke rolgordijnen? Zoals je kunt zien, is het perfect te combineren met witte slaapkamer en accessoires, knuffels, enz. Het is een erg leuke en speelse optie voor jongens en meisjes.

 

Wat voor verschillende rolgordijnen hebben wij:

Schoonmaken/onderhouden van rolgordijnen

We raden aan om je rolgordijnen regelmatig schoon te maken. Vuil is gemakkelijker te verwijderen voordat het opdroogt. Het schoonmaken van sterk vervuilde rolgordijnen kost wat meer moeite. Maak een oplossing van warm water en een beetje mild afwasmiddel en behandel de vlek met een zachte doek of spons. Met deze methode kun je de jaloezieën het beste niet in één keer wassen. Te nat en te zwaar. Neem ze beetje bij beetje. Spoel af met warm water en droog af met een schone doek.

Wat zijn de voordelen en nadelen van rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn zonwerend,  isolerend en geluiddempend. Het laatste voordeel is dat ze ook  kunnen worden uitgerust met een elektrische snede. Nadelen: Het enige nadeel van gordijnen is dat  ze op den duur kunnen verkleuren bij blootstelling aan de volle zon. Houd hier rekening mee bij het winkelen en zorg voor een stof van hoge kwaliteit.

 

Rolgordijnen nemen, ongeacht hun variatie, niet veel ruimte in beslag. Ook zijn de meeste rolgordijnen eenvoudig uit het profiel te halen, waarna je ze kunt schoonmaken.