linkstrategie
Image default
Woningen

Op originele wijze je keuken renoveren: het IKEA METOD-systeem maakt het mogelijk

De keuken vormt steeds vaker het middelpunt van een woning. Keukenkastjes zijn op hun beurt de basis van een keuken. Met het METOD-systeem van de Zweedse meubelgigant is het mogelijk je keuken op elke gewenste wijze in te delen en beschikbare ruimte optimaal te gebruiken. Zo heb je de keuze uit keukenkasten met lades, met planken, met draadmanden, met lades en planken en keukenkasten voor onder de spoelbak. Wil je een keuken renoveren die je bij IKEA hebt gekocht? Ook dan maakt het METOD-systeem het je makkelijk.

Renoveren zonder verbouwing

Keukens van de Zweedse woonexpert bestaan in tal van stijlen. De binnenkant ziet er vanwege het METOD-systeem vrijwel altijd hetzelfde uit. Wil je de huidige stijl van je keuken veranderen, maar is deze nog te goed om over te gaan tot een algehele verbouwing? Dan kun je de losse keukenkastjes van IKEA makkelijk laten veranderen. Daarvoor hoef je je tegenwoordig niet meer tot de winkel zelf te wenden. Voor een gepersonaliseerde keuken die je niet in elk huishouden tegenkomt, schakel je Ostoya Furniture in.

Keukenkastjes, werkbladen en handgrepen

Een keuken renoveren die bij IKEA is gekocht? Ostoya Furniture voorziet je niet alleen van originele losse keukenkastjes voor je IKEA-keuken, maar kan ook werkbladen en handgrepen leveren. De op maat gemaakte frontjes geven je keuken een ware upgrade. Zo realiseer je elke gewenste stijl: Scandinavisch, landelijk, urban chic, of misschien wel die stoere, industriële look. Je hebt de keuze uit tal van materialen én kleuren.

Ontdek een ruim assortiment voor de meest uiteenlopende voorkeuren

Voor dé expert in een keuken renoveren met losse keukenkastjes voor IKEA-keukens is geen enkele wens te gek. Daarom wordt er een ruim assortiment aangeboden waardoor jij altijd je droomkeuken kunt realiseren. Het bedrijf heeft het juiste materiaal in huis en levert je keukenkastjes die direct klaar zijn voor montage. En omdat ze op slechts één manier te monteren zijn, kan een kind de was doen!