linkstrategie
Image default
Woning en Tuin

Een houten wandplank voor in de kinderkamer in boomstamlook kopen

Je wilt graag dat je kind zich thuis voelt in zijn of haar kinderkamer en dat het een veilige plek is waar je kind graag tijd doorbrengt. Dit doe je door te zorgen voor een ruimte die zowel praktisch is als er leuk uitziet. Een houten wandplank in boomstamlook voor de kinderkamer is een mooie en praktische toevoeging. Deze wandplank zorgt namelijk voor sfeer in de ruimte en biedt opslagruimte en plek voor decoratieve items. Bij DeHoutbarshop kun je houten wandplanken in boomstamlook bestellen in een lengte naar keuze. Er zijn diverse standaardformaten mogelijk, maar ook maatwerk behoort tot de opties.

Eikenhout uit Nederland

Wanneer je bij DeHoutbarshop bestelt, weet je zeker dat het hout eerlijk gekapt wordt en dat het duurzaam geproduceerd is. Het bedrijf onderneemt met respect voor mens en milieu en probeert zoveel mogelijk hout uit Nederland te gebruiken voor de houten items. Wanneer dit niet mogelijk is, komt het hout uit andere Europese landen. Ook hier gelden dezelfde normen en waarden wat het milieu betreft, waardoor je houten item een verantwoorde keuze is. De houten wandplank in boomstamlook voor in de kinderkamer is gemaakt van eikenhout afkomstig uit Nederland. Deze mooie houtsoort zorgt voor een sfeervolle kinderkamer.

Bestel een plank met lengte naar keuze

De houten wandplank in boomstamlook voor de kinderkamer is verkrijgbaar in verschillende formaten. Over het algemeen zijn de wandplanken 4 centimeter dik en 20 tot 25 centimeter diep. De lengte kan variëren van 60 tot 220 centimeter, waarbij je zelf kiest welke lengte past in de kinderkamer. Aan een grote muur hang je bijvoorbeeld één lange wandplank of juist twee kortere op verschillende hoogtes. Wanneer je een wandplank met andere afmetingen wilt, kun je ook kiezen voor een wandplank op maat. Met een maatwerkoplossing past de plank altijd perfect. Maak je keuze en plaats je bestelling bij deHoutbarshop!

https://www.dehoutbarshop.nl/