linkstrategie
Image default
Woning en Tuin

Een handgemaakte industriële kroonluchter

Wilt u uw huis warm en sfeervol inrichten? Kies dan voor een industriële kroonluchter van het atelier Kroonjuweel in Oss, Den Bosch. Eric en Linda maken al jaren exclusieve kroonlampen in Nuland. Ze maken objecten op maat die uw woning een luxueuze uitstraling geven. Na jaren ervaring, kunt u erop rekenen dat de medewerkers zeer gedetailleerd te werk gaan bij het vervaardigen van sierlijke lusters. Alle objecten worden met de hand gemaakt waardoor ze steeds mooi afgewerkt zijn. Het materiaal dat meestal gebruikt wordt voor de prachtige verlichtingslampen is koper. Koper is dan ook een duurzaam metaal dat zorgt voor een warme uitstraling. De lampen met een krachtige look zijn steeds in harmonie met sierlijke, maar subtiele elegantie.

Lampen in de stijl van uw huis

Eric en Linda willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw strakke luster met industriële looktoch ook bij de andere elementen van uw woning past. Daarom kunt u met hen een afspraak maken bij u thuis zodat zij de sfeer kunnen ontdekken. Tegelijk geven zij ook met veel plezier deskundig advies over uw lichtplan. Vervolgens gaan zij aan de slag met het vervaardigen van unieke kroonlampen of een exclusieve industriële kroonluchter die helemaal in harmonie zal zijn met uw interieur. Als u zelf ideeën of een ontwerp heeft voor uw verlichting, aarzel dan niet om al uw wensen door te geven aan de medewerkers. Zij houden met veel plezier rekening met uw ideeën en zorgen dat de kroonlampen aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Neem contact op met dé lampenwinkel in Nuland

Atelier Kroonjuweel is dé plek waar u de mooiste en meest exclusieve verlichting vindt. Van een industriële kroonluchter tot wondermooie kroonlampen: Eric en Linda maken alles met de hand en zorgen voor objecten met een authentieke uitstraling. Ga langs in het atelier in de omgeving van Rosmalen of maak eerst een afspraak. Neem contact op met de lampenwinkel als u meer informatie wenst. U kunt alle gegevens terugvinden op de website van Kroonjuweel.