linkstrategie
Image default
Woning en Tuin

Op kadastralekaart.com vind je altijd actuele en officiële kadastrale gegevens

Wie gericht op zoek is naar kadastrale gegevens kan uitstekend terecht op platform kadastralekaart.com. Hoewel het geen officieel platform is van het Kadaster, vind je wel de officiële en meest actuele data die beschikbaar is. Het Kadaster leert de kadastrale gegevens aan, die je vervolgens tegen een vergoeding van het platform aan kunt schaffen. 

Je begint altijd met het inzoomen op de kaart van Nederland 

Een bezoek aan kadastralekaart.com begint echter met de kaart van Nederland Je kunt (gratis) inzoomen op ons land en kunt op die manier je eigen gemeente, woonplaats en zelfs je eigen perceel en woning ontdekken. Zo ontdek je nog eens hoe de perceelsgrenzen precies lopen. en of de buren niet per ongeluk een deel van je perceel ingenomen hebben.  

Meeste mensen komen gericht naar kadastralekaart.com 

De meeste bezoekers van het platform komen echter gericht voor kadastrale gegevens. En wat dat betreft heeft het platform erg veel te bieden. Zo download je de kadastrale kaart met maatvoering en krijg je meteen inzicht in de maten van een perceel inclusief de aanvullende data over geregistreerde bebouwing. Handig is ook de uitgebreide kadastrale kaart bundel die je ook van kadastralekaart.com haalt. Je krijgt dan nuttige informatie over een perceel, zoals bijvoorbeeld de verschillende kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en hypotheekinformatie.  

Je vindt behalve kadastrale gegevens ook informatie over bestemmingsplannen en vergunningen 

De kadastrale gegevens die je downloadt, kun je per download betalen. Ben jij iemand die regelmatig over dergelijke data wenst te beschikken, dan kun je ook besluiten een abonnement af te sluiten overigens. Op kadastralekaart.com haal je ook alle relevante informatie over bestemmingsplannen en vergunningen overigens, waarbij je een actueel overzicht krijgt van officiële bekendmakingen van de afgelopen zes weken. Interessant is ook de optie een kadastrale kaart rapport te downloaden inclusief luchtfoto’s. Ook eigendomsinformatie en informatie over hypotheken ontbreekt niet op de website, die steeds drukker bezocht wordt overigens. Vooral wanneer mensen op het punt staan een perceel of een object te kopen kan de data die je op het platform vindt van toegevoegde waarde zijn. De data maakt het verschil tussen het wel en niet overgaan tot aankoop.