linkstrategie
Image default
Dienstverlening

De beste afwerking voor alle ruimtes

Ben jij bezig met een nieuwbouw of renovatie en zoek jij een Kitbedrijf in de Buurt om de puntjes op de i te zetten van de verbouwing? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij leveren echt vakwerk. Met veel precisie kunnen wij randen afwerken met een goede en mooie kitlaag. Zo worden lelijke randjes afgewerkt of worden aansluitingen waterdicht gemaakt. We maken gebruik van hoge kwaliteit kit, zodat de mooie rand langdurig zal blijven zitten en lang stand zal houden tegen verwering. Ben jij dus bezig met een project? Vraag dan gerust een offerte aan.

Wij staan voor iedereen klaar

Het maakt ons niet uit of het een groot of klein project is waar u mee bezig bent, wij bieden hoe dan ook onze service aan. Hoef je dus alleen je toiletruimte af te kitten? Wij doen het! Moet je hele huis afgewerkt worden, ook dat doen wij graag. Onze werkzaamheden zijn breed, dus voor voor elke kitklus kan je bij ons terecht. Wij kunnen badkamers, toiletten, keukens, kozijnen, ramen, vloeren en (dilatatie)voegen kitten. Daarbij zijn wij ook in staat om uw huidige, misschien verouderde kitrand te verwijderen en te vervangen, zodat jouw badkamer of toilet weer een lange tijd mee kan.

De inhoud van onze service

Wij zijn een bedrijf met inmiddels 10 jaar ervaring, dus onze diensten zijn betrouwbaar en de medewerkers zijn ervaren. Zo leveren wij dus heel strak kitwerk. Geen enkele rand zal dus lelijk zijn, alle randen worden juist heel mooi door ons vakwerk. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen dus gratis voor u bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Door ons in te schakelen ben je verzekerd van de mooiste afwerking van de ruimtes en hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Wij leveren alleen maar topkwaliteit!