linkstrategie
Image default
Sport

Laser kleiduif schieten milieuvriendelijk

Als je aan kleiduif schieten denkt dan denk je niet gelijk aan milieuvriendelijk, maar het kan nu wel. Door te schieten op kleiduiven in plaats van echte zoals op de olympische spelen in 1900 was al een hele verbetering. Nu schiet je met laser kleiduif schieten op op plastic duiven oftewel een plastic schijf. Deze worden afgeschoten en die probeer je dan te raken met je laser. Met een echt geweer wat is omgebouwd naar een laser variant. De plastic schijven worden weer opgeruimd en er zijn geen kogels of kapotte kleiduiven. Zo zijn we heel milieuvriendelijk bezig. Kleiduif schieten wordt ook wel skeet genoemd.

Wil je ook een milieubewust uitje

 

Een bedrijfsuitje met werk wat milieubewust is en spannend. Spannend door het schieten met zo goed als echte geweren en milieubewust door te werken met laser en plastic schijven in plaats van klei. De plastic schijven worden opnieuw gebruikt en op de locatie ziet er hetzelfde uit voor en na het laser kleiduifschieten. In mijn geval konden we zelfs met 5 man schieten op dezelfde plastic kleiduif. Echt een aanrader dus als je op zoek ben naar een ander bedrijfsuitje als bowlen, steengrillen, stormbaan, lasergamen, paintballen, escape room en ga zo maar door.

Is laser kleiduif schieten gevaarlijk

 

Nee, het is niet gevaarlijk. Je schiet met een laser in plaats van kogels en zolang je niet voor de kleiduif machine gaat staan loop je geen gevaar. Bij elke sport moet je aan de regels houden en dat geldt voor laser kleiduif schieten ook, al zijn de gevaren bij laser kleiduif schieten aanzienlijk kleiner. Bijna geen risico dus voor de medewerkers, collega’s, manager of baas. Wil je dus schieten met een geweer en je skills laten zien dan is laser kleiduif schieten een prima keuze als bedrijfsuitje. Dus waar wacht je nog op en laat je skills zien.