linkstrategie
Image default
Sport

Is vet bevriezen geschikt voor iedereen?

In het algemeen is vet bevriezen voor iedereen. Bij het vet laten bevriezen wordt er plaatselijk vet verwijderd. Het vet wordt verwijderd door de onderhuidse vetlaag te koelen. Door de koeling worden de vetcellen gekristalliseerd. De cellen sterven uiteindelijk af en dan worden ze afgevoerd uit je lichaam. Dit gebeurt op een natuurlijke manier. Het is dus niet schadelijk voor je. Het is geen chirurgische ingreep. Er worden dus geen naalden of scalpels gebruikt. Hierdoor heb je ook geen hersteltijd. Het wordt tegenwoordig steeds meer populair. Het is een snelle en effectieve methode. Het is ook geheel zonder pijn. Als je vet wilt laten bevriezen zijn er wel een aantal dingen waar je aan moet voldoen. Het is wel geschikt voor iedereen maar niet als je niet aan deze eisen voldoet. Als je aan de eisen voldoet kan jij gebruik maken van de effectieve behandeling. Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent. Je moet bijvoorbeeld minimaal 18 jaar oud zijn.

Waar moet je aan voldoen

Als je vet wil bevriezen. Moet je aan bepaalde eisen voldoen. Het is wel voor iedereen geschikt. Als je gebruik wilt maken van de behandeling moet je minimaal 18 jaar oud zijn. De behandeling is dus niet voor kinderen. Je mag ook geen BMI boven de 32 hebben. Als je dit wel hebt kan je geen gebruik maken van de behandeling. Het is dat handig om eerst wat gewicht te verliezen. Als je gewicht verliest gaat je BMI ook dalen. Als het is gedaald naar 32 is de behandeling ook geschikt voor jou. De behandeling mag ook niet worden uitgevoerd op huis met vormen huidletsel of ernstige spataderen. Als je hier last van hebt kom je dus ook niet in aanmerking voor de behandeling. Je kan wel praten met een specialist over de mogelijkheden.

Op welke plekken kan je vet laten bevriezen

Je kan op veel plekken vet laten bevriezen. De behandeling kan worden uitgevoerd op okselvet, onderkin, taille, buik en onderbuik, heupen en dijen, rugvet, armvet, lovehandles, bovenbenen en mannenborsten. Met de behandeling kan je ervoor kiezen waar jij het wilt laten bevriezen. Je kan ook kiezen voor plekken zoals zwembandjes of vetrolletjes bij je bh. Dit zijn plekken die lastig weg gaan met sporten. Dat is de reden waarom de behandeling zo goed is. Je kan ervoor kiezen waar jij je vet wilt laten verwijderen. Het is ook een van de redenen waarom het steeds populairder wordt.