ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Er is tegenwoordig een overvloed aan keuzes voor keepershandschoenen op de markt. Voetbal keepershandschoenen kunnen vingerbescherming hebben of zonder vingers. Ze kunnen in verschillende vormen worden geleverd, zoals een platte of klassieke snit, rol, negatief of hybride snit. De keuzes kunnen overweldigend en verwarrend zijn voor de doelverdediger.

Hier is een koopgids voor keepershandschoenen om te helpen bij het selecteren van de beste keepershandschoen voor je keeper:

  • Prijs:

Kies een voetbalhandschoen die binnen uw budget past, of de handschoen nu twee seizoenen meegaat of verslechtert en verslijt tijdens het eerste seizoen. Keeperhandschoenen die duur zijn, gaan niet per se langer mee. Ze zullen meer functies en comfort hebben, betere algehele constructies en gepatenteerde technologie. Of er nu een keepershandschoen in de uitverkoop is of de volledige prijs, er is voor elke GK en voor elke prijs een handschoen.

  • Vingerbescherming:

Of u vingergrepen of vingerstekels wilt gebruiken, is een persoonlijke keuze. Sommige jeugdkeepers hebben mogelijk de extra ondersteuning nodig terwijl ze de juiste keeperstechniek leren en versterken. Meer competitieve keepers hebben mogelijk keepershandschoenen met vingerbescherming nodig om vingers en vangen te ondersteunen tijdens training of spelen met oudere, meer gevorderde voetballers.

  • Breedte en lichaamstype:

De breedte van het hand- en lichaamstype zal helpen bij het bepalen van de snit van de handschoen. Als je lange vingers en een smalle handpalm hebt, kan een keepershandschoen met negatieve snit het beste passen. Als de keeper een bredere handpalm heeft, kan een rolvinger of klassieke snit het beste werken. Het is belangrijk om uw lichaamstype te kennen, aangezien de omtrek van uw hand, de dikte van uw polsen en onderarmen bepalen hoe de keepershandschoenen door de palm- en polssluiting passen.

  • Gebruik:

Zullen de keepershandschoenen een spel of oefening zijn? Speelt de doelman op gras of gras? Keeperhandschoenen met de beste grip hebben een all weather of contact latex. Handschoenen met de beste grip zullen wat duurzaamheid opofferen om dat niveau van grip te krijgen. De meest duurzame keepershandschoenen zijn compact en hebben meer synthetische stoffen die de wrijving van de handpalm verhogen en de duurzaamheid vergroten. Hoe duurzamer de handschoen, het compromis is de mate van grip. Meestal heeft een keeper een paar keepershandschoenen voor games en een duurzamer paar om te oefenen.

Keepers willen de beste handschoenen en uitrusting, maar er zijn factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen. Het online kiezen van een keepershandschoen door simpelweg kleur of ontwerp zal resulteren in een onjuiste pasvorm of een handschoen die niet geschikt is voor het vaardigheidsniveau of de speelbehoefte van de doelman. Houd bij het bestellen rekening met bovenstaande factoren of neem een kijkje op voetbalshop.nl.

Door