linkstrategie
Image default
Groothandel

Koop al uw tegels bij deze ervaren specialist in Oss

Bent u benieuwd naar het aanbod aan tegels in ’s-Hertogenbosch? Bij Toon den Otter in Empel vindt u een groot tegelassortiment. De winkelmedewerkers hebben al meer dan veertig jaar ervaring op gebied van tegels en voorzien u dan ook van de mooiste tegels in de winkel nabij Oss. Bovendien kunt u hier ook terecht voor alle benodigdheden voor uw tegels, zoals lijmen en voegsel. Daarnaast zijn er diverse onderhoudsproducten voor tegels beschikbaar, waarmee u uw vloeren en wanden mooi onderhoudt. In de webshop ziet u ook af en toe artikelen in de outlet staan, zodat u deze nog goedkoper koopt dan normaal. Voor scherpe prijzen, gaat u naar deze tegelhandel. 

Tegels voor uw wanden koopt u tevens bij deze tegelshowroom

De tegels vlak bij Oss koopt u voor uw vloeren in huis, maar ook voor aan uw wanden. Er zijn circa vijftien verschillende muurtegels waaruit u de keuze heeft. Deze tegels die u koopt in Empel, een stadsdeel van ’s-Hertogenbosch, zijn van bekende merken, zoals:   

  • El Halcon
  • Grespania
  • Cottoceramix
  • Cristacer

Daarnaast zijn er mozaïeken en decoratieve elementen beschikbaar voor aan de muur. Combineer de prachtige tegels voor aan de wand met vloertegels en creëer zo een mooie eenheid in het interieur van uw huis in ’s-Hertogenbosch, nabij Oss. 

Ga langs bij de winkel en koop de prachtigste tegels

Wilt u graag nieuwe tegels voor in uw huis? Breng dan een bezoek aan Toon den Otter in Empel. De wand- en vloertegels neemt u gemakkelijk mee naar huis, maar de winkelmedewerkers bezorgen ook in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Zo sjouwt u niet met de tegels en weet u zeker dat uw tegels heelhuids bij u thuis aankomen. Deze garantie zit bij de bezorgservice. Heeft u vragen over de producten van deze tegelshowroom? Neem dan contact op met de klantenservice van deze winkel.