linkstrategie
Image default
Groothandel

Laat een prachtige tegelvloer in uw keuken leggen door deze specialisten

Wilt u uw kamer een andere uitstraling geven? Dan is het een leuk idee om uw vloer te veranderen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om mooie Italiaanse tegels te plaatsen, of een bijzondere tegelvloer aan te leggen in uw keuken. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner met een ruim aanbod in tegels, dan is Intertegel in Dordrecht een prettige keuze. Dit bedrijf heeft een grote collectie tegels van topmerken, allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U vindt altijd een tegel die past bij uw smaak en de stijl van uw huis. Of u nu houdt van landelijk, klassiek, robuust of onderhoudsvriendelijk: dit bedrijf heeft het voor u beschikbaar.

Prachtige tegels in alle stijlen en voor alle kamers in uw huis

Bijzondere, buitenlandse tegels zijn al een tijdlang populair. Intertegel verkoopt vanuit hun winkel in Dordrecht de mooiste Italiaanse tegels voor uw huis. De specialisten halen deze tegels uit Italië, waardoor u ervan verzekerd bent dat u écht originele tegels uit Italië in huis haalt. De tegels zijn te koop in verschillende kleuren, stijlen en structuren. U kunt Italiaanse tegels bijvoorbeeld prachtig aanleggen als tegelvloer in uw keuken. Dit geeft uw keuken een bijzondere, moderne twist. U kunt in uw keuken natuurlijk vloertegels in verschillende stijlen aanleggen. En naast een tegelvloer in uw keuken kunt u de tegels aanleggen in verschillende plaatsen in uw huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tegelwand? Intertegel staat voor u klaar om u van passend advies te voorzien. De specialisten kunnen, indien u dat wenst, ook de tegels voor u aanbrengen op de gewenste plek. Dat is nog eens prettige service!

Kom langs in de showroom

Wilt u het grote aanbod tegels zelf aanschouwen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Intertegel in Dordrecht. Naast het bekijken van de collectie maakt u kennis met de specialisten. Zij vertellen u graag meer over het aanbod vloertegels en over de diensten die zij aanbieden. Wacht niet langer en laat uw droomtegelwand of -vloer aanleggen, natuurlijk door de experts van Intertegel!