linkstrategie
Image default
Groothandel

Een boks- of hockeybitje op maat om jouw gebit te beschermen

Schade aan je gebit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Je tanden moeten namelijk lang mee en een bezoek aan de tandarts is vaak niet bepaald goedkoop. Zorg dan ook dat je jouw tanden goed beschermt. Zo loop je tijdens het sporten bijvoorbeeld een verhoogd risico om je tanden te beschadigen. Denk daarbij aan hockey of boksen. Maar ook in je slaap, wanneer je onbewust begint met tandenknarsen, is een bitje onmisbaar. Waar je ook een bitje voor wilt hebben, bij gebitsbeschermers.nl hebben ze wat je zoekt.

Uiteenlopende soorten gebitsbescherming

Bij een sport zoals hockey is het dragen van een hockeybitje vaak verplicht. Deelnemen aan een wedstrijd is anders veel te risicovol. Bij gebitsbeschermers.nl hebben ze een hockeybitje van het merk Shock doctor, Venum, Opro of Makura voor u beschikbaar. Houd bij het bestellen van een hockeybitje altijd rekening met de leeftijd. Voor kinderen tot en met 10 jaar bestel je een junior bitje en vanaf 11 jaar een senioren variant. Zo weer je zeker dat jouw hockeybitje goed past. Niet alleen tijdens het sporten, maar zelfs tijdens het slapen kan een bitje goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een knarsbitje. Wanneer je onbewust in je slaap tandenknarst, veroorzaak je veel slijtage aan het gebit. Ook kaakgewrichtsklachten komen dan om de hoek kijken. Wanneer je een knarsbitje draagt, voorkom je dat jouw tanden over elkaar heen schuren. Wanneer je een knarsbitje zoekt, heb je bij gebitsbeschermers.nl volop keuze. Wil je een blauw, zwart of oranje bitje? In hun assortiment vind je het geheid!

Maak uw bitje op maat

Bestel je jouw hockeybitje bij hen online? Dan maak je deze geheel zelf op maat. Lees de meegeleverde gebruiksaanwijzing, volg de stappen en maak jouw bitje perfect op maat. Zo weet je zeker dat jouw bitje goed zit. Heb je een bitje gevonden in hun brede assortiment? Plaats een bestelling en ontvang jouw bitje doorgaans binnen één tot twee werkdagen al thuis.