linkstrategie
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat u knippen door deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Woont u in Krimpen aan de Lek of Krimpen aan den IJssel en zoekt u een geschikte kapper? Breng dan eens een bezoek aan Moniques Hairfashion. Deze kapper is gevestigd in Krimpen aan de Lek, op slechts tien minuten rijden vanaf Krimpen aan den IJssel. Zowel heren als dames kunnen bij deze kapsalon terecht. Maar ook voor kinderen is er altijd plaats. Wanneer u uw haren laat knippen door deze kapper kunt u rekenen op de beste kwaliteit en de beste service. En voor dit alles betaalt u een onwijs scherpe prijs! Kortom; bij een kapper als Moniques Hairfashion zit u gegarandeerd goed!

De mogelijkheden voor mannen bij deze kapper

Waar veel kapsalons zich vooral focussen op vrouwenkapsels, is dit bij Moniques Hairfashion niet het geval. Mannen gaan doorgaans zelfs vaker naar de kapper, waardoor het knippen van mannencoupes net zo belangrijk is. Als man kunt u bij deze kapsalon terecht voor diverse behandelingen. Wilt u slechts dat uw haar wordt geknipt? Dat is geen probleem! De kappers zullen hun uiterste best doen om het gewenste resultaat te bewerkstelligen, eventueel door uw haar ook te kleuren of te stylen. Maar u kunt ook kiezen voor een Gordi Boldi of tondeuse behandeling. En wat dacht u ervan om uw baard te laten scheren op een klassieke manier met een open mes? Bij Moniques Hairfashion verzorgen ze graag uw complete look. Elke klant krijgt de nodige aandacht, zodat de klant enthousiast en tevreden de deur weer uitloopt.

Maak vandaag nog een afspraak

Wanneer u interesse heeft in een behandeling bij Moniques Hairfashion, kunt u het beste online een afspraak maken. Hier ziet u direct op welke data en tijdstippen de kappers nog ruimte hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch uw afspraak in te plannen. Het telefoonnummer van deze kapsalon vindt u op hun website. Wacht niet te lang en maak vandaag nog uw afspraak bij deze professionele kapper uit Krimpen aan de Lek, vlak bij Krimpen aan den IJssel.

https://moniqueshairfashion.nl/