linkstrategie
Image default
Groothandel

Geef uw producten een strakke uitstraling met zelfklevende etiketten

Voor het laten maken en bedrukken van zelfklevende etiketten is het verstandig om een specialist in te schakelen. Zo weet u zeker dat de etiketten van goede kwaliteit zijn en volledig aansluiten op uw wensen. Belona is zo’n specialist die al meer dan 35 jaar werkzaam is in de labelproductie. Door hun eigen DTP en moderne drukpersen maken ze de mooiste labels. De etiketten kunnen daarnaast in verschillende materialen opgeleverd worden. Denk daarbij aan polyethyleen en polypropyleen.

Etiketten volledig afgestemd op uw wensen

Dit bedrijf levert zowel bedrukte als onbedrukte zelfklevende etiketten. Heeft u bijvoorbeeld zelf een opdruk die u op de etiketten wilt plaatsen? Geen probleem! Dit bedrijf levert de labels namelijk ook blanco aan. Wilt u toch liever een etiket op maat? Dan wordt er voor u een ontwerp gemaakt en op de etiketten bedrukt. Dit is uiteraard volledig afgestemd op uw wensen. De etiketten zijn geschikt voor vrijwel alle printers en elke weegschaal en zijn daarom eenvoudig te gebruiken door elk bedrijf. Daarnaast worden de labels geleverd in thermische kwaliteit en thermal transferkwaliteit, zodat ze eenvoudig verwerkt kunnen worden in printers.

Kies voor een van de labels voor uw merk

Wilt u uw product een bepaalde uitstraling geven en de huisstijl goed naar voren laten komen? Kies dan voor de zelfklevende etiketten van Belona. De etiketten worden op maat gemaakt en zijn zelf gemakkelijk aan te brengen op uw producten. Naast de zelfklevende etiketten kunt u kiezen uit diverse soorten labels. Ga bijvoorbeeld voor de multilayer, bedrukte of A4 etiketten. Maar ook voor wijnglas- en pinfeedetiketten zit u bij deze specialist helemaal goed. Door hun producten op maat en klantgerichte aanpak vindt u gegarandeerd het etiket wat u zoekt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Belona. Hun ervaren en professionele medewerkers helpen u graag verder!

https://www.belona.nl