linkstrategie
Image default
Bedrijven

De kansen die de coronacrisis met zich mee brengt

De coronacrisis biedt naast een hoop ellende voor veel mensen ook wel degelijk kansen. Zo zie je dat met name de verkopen via internet enorm zijn toegenomen. Ik was laatst bij een supermarkt en daar vertelde ze dat zo tijdens de eerste golf van het virus een toename hadden van ruim 60 bestellingen in een week. De bezorgdienst van de supermarkt draaide dan ook overuren en er is zelfs uiteindelijk met een tweede privé auto moeten bezorgen om ervoor te zorgen dat alle mensen hun boodschappen op tijd kregen. Dit is een voorbeeld maar als we dan kijken naar de rest van de sector is te zien dat het aantal verkopen levensmiddelen zowel offline als online enorm is toegenomen. Daarbij komt ook nog eens dat er zelfs soms lever problemen ontstonden doordat mensen zijn gaan hamsteren. En nee dit was dit keer niet vanwege de hamsterreclame van de Albert Heijn. Mensen hamsterden echt massaal omdat ze bang waren dat bepaalde producten misschien niet meer te krijgen waren doordat deze voor lange tijd door het coronavirus niet meet geleverd konden worden.

Andere sector

Naast de levensmiddelen sector was er ook een enorme toename te zien van de algehele verkoop van producten online. Zo hadden veel postbedrijven moeite met het verwerken van alle pakketjes die bezorgd moesten worden. De slogan van vandaag besteld morgen in huis ging dan ook voor veel mensen even niet door. Dit heeft in totaal ongeveer drie tot vier weken geduurd tot dat men uiteindelijk minder ging bestellen en de postbedrijven de mensen bij elkaar hadden opgetrommeld om alle pakketjes te kunnen bezorgen. Het was bij veel sorteercentra dan ook echt chaos.

De kans

We gaan nu de tweede golf in en de verwachting is dat het nu niet meer zo erg zal zijn. Toch denk ik stiekem wel dat we weer een lichte toename gaan zien in de online verkoop. Mensen zitten toch weer thuis en bedenken zich dan goh misschien leuk een nieuwe stoel of toch alvast die kleding bestellen. Voor jou als ondernemer is het dan ook nu de tijd om in te stappen. Wat heb je hiervoor? Nou dat is vrij eenvoudig een website. Mensen moeten jouw winkel online kunnen vinden. Dit kan via wordpress website laten maken. Als je kiest voor wordpress website laten maken dan kun je jouw eigenbedrijf beginnen en kun je starten met de verkoop van jouw product of dienst.

https://web-wings.nl/