linkstrategie
Image default
Meubels

Een goed bureau om thuis te werken

Moet jij ook thuiswerken? Een goed bureau is essentieel voor een gezonde en veilige werkplek. Met deze tips zorg jij dat jij altijd goed zit. Aan een fijn bureau dus, dat perfect past bij jouw werkwensen.

Hier moet je op letten als je een bureau koopt

Een goed bureau is best een investering. Met deze tips maak jij de juiste keuze, waar je lang plezier van hebt.

Denk goed na over jouw werkdag

Voor je een bureau koopt, moet je goed nadenken over waar jij jouw bureau voor gaat gebruiken. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Wat moet en wil je allemaal kunnen doen aan je bureau? En wat heb je daar voor nodig? Denk bijvoorbeeld aan ruimte voor tweede scherm, een printer, plek om aantekeningen te maken of extra opbergruimte voor losse spullen. Zodra je jouw activiteiten op een rij hebt gezet, kom je vanzelf tot jouw ideale bureau. Dat kan een extra diep bureau zijn, waar je lekker veel spullen op kwijt kunt. Misschien deel je jouw bureau wel met anderen? Dan is een breed bureau fijn, zodat je er zelfs tegelijk aan zou kunnen werken.

Wees lief voor je rug: kies een verstelbaar bureau

Een afstelbaar bureau op je werk is al jaren verplicht door de arbodienst en dat is niet voor niks. Wie aan een bureau werkt dat te hoog of te laag is, kan flinke rugklachten oplopen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Koop daarom altijd een bureau dat afgestemd is op jouw lengte. De makkelijkste oplossing is een in hoogte verstelbaar bureau. Zo kun je het bureau eenvoudig aanpassen aan wie eraan werkt. Zelfs met meerdere mensen aan één werkplek zitten is dan geen probleem. Dat scheelt weer ruimte in huis.

Is een sta-zitbureau niet wat voor jou?

De hele dag zitten is niet al te gezond. Zit jij hele dagen aan je werktafel? Dan is een sta-zitbureau misschien wel wat voor jou. Eigenlijk is dit een ‘extreme’ variant van het verstelbare bureau: je kunt het zo hoog stellen, dat je erachter kunt staan. Ideaal om de benen te strekken tijdens een online vergadering. Deze bureaus zijn altijd makkelijk te bedienen, zodat je snel kunt afwisselen tussen staan en zitten.

Een goed bureau gaat jaren mee

Een bureau kopen is best een investering. Kies daarom altijd voor de beste kwaliteit die je je kunt veroorloven. Kies voor robuuste materialen die lang mooi blijven. En zorg dat het design je aanstaat. Een tijdloos en toekomstbestendig ontwerp, want praktisch en prachtig kunnen prima samengaan. Als je bedenkt hoeveel uren van je leven je achter je bureau doorbrengt, is het de investering zeker waard. De bureaus van emob vinden wij persoonlijk erg mooi, maar er is natuurlijk veel meer te koop bij diverse specialisten. Ga dus even naar de woonboulevard of zoek eens op je gemak online naar een geschikt bureau. Voor je het weet kan je heerlijk thuis aan het werk. het is wel handig om van te voren een beetje te weten welke stijl, kleur en materiaal je wilt. Het aanbod is groot en als je van te voren goed weet wat je wilt zal het zoekproces een stuk sneller verlopen. Tegenwoordig is het zeer populair om voor een stoer industrieel bureau te kiezen. Dit zijn vaak bureaus met sterk materiaal die een mooi effect geven aan jouw thuiskantoor.