ma. aug 2nd, 2021

U heeft vast al eens gehoord van een cloud werkplek. Of een online werkplek, of een hosted of cloud desktop. Deze populaire manier om al uw data en software in de cloud te zetten zodat u en uw werknemers overal en altijd kunnen werken.

Waarom een cloud werkplek zo handig is

1. Altijd en overal toegankelijk

Werk in de trein, op hotel of gewoon thuis, de cloud werkplek is te gebruiken vanaf elk willekeurig apparaat dat is aangesloten op het internet.

2. Efficiëntere samenwerking

Door constante synchronisatie kan uw assistent tegelijk met u aan hetzelfde document werken, zonder dat er aanpassingen verloren gaan.

3. Minder IT-personeel

Met een Managed Service Provider naast uw cloud werkplek, zoals u kunt krijgen bij Cloudiction, wordt naast het instellen, ook het onderhoud van uw digitale infrastructuur beheert, zonder daar uw eigen IT-afdeling mee te belasten. Kunnen zij zich bezig houden met andere belangrijkere interne zaken.

4. Gespecialiseerde expertise

Met een Managed Service Provider haalt u ook direct gespecialiseerde kennis in huis, zonder daarvoor zelf (duur) IT-personeel voor te moeten aannemen.

5. Ook bij stroomuitval

De Managed Service Provider zet uw cloud werkplek op servers in grote datacentra. Als er daar de stroom uitvalt is er altijd een noodgenerator die kan inspringen.

6. Geen aanschaf van hardware

Omdat u gebruik maakt van servers en andere hardware via uw Managed Service Provider hoeft u deze niet zelf aan te schaffen en te onderhouden, wat beide dure grapjes zijn.

7. Vangt pieken en dalen op

Door te werken met de servers van uw Managed Service Provider kunnen er bij piekmoment eenvoudig extra servers worden ingezet, die op de minder drukke momenten niet in eigen beheer staan te verstoffen.

8. Vangt pieken en dalen op #2

Cloud werkplekken zijn snel en eenvoudig in te stellen. Als u tijdens piekmomenten extra mankracht aanneemt kunt u deze nieuwe (tijdelijke) werknemers snel aan de slag laten gaan binnen uw digitale infrastructuur.

9. Maatwerk voor iedereen

Vanwege de flexibiliteit is het eenvoudig om de cloud werkplek en de Managed Service Provider volledig op maat aan te bieden. Elk bedrijf is uniek en ook uw in eigen beheer ontwikkelde software kan eenvoudig in de cloud worden gebruikt.

Neem contact op met de experts

Neem contact op met de specialisten van Cloudiction en kom erachter hoe u uw online werkplek effectief kunt inrichten. Er gaat een wereld voor u open wanneer u ontdekt hoe makkelijk het is om met een cloud te werken. Bespreek de mogelijkheden met de specialisten.

Door