linkstrategie
Image default
Bedrijven

Hoe Schuifraam Plaatsen

Schuiframen installeren

Hoe installeer je het perfecte schuifraam?
Schuiframen zijn een onmiskenbare meerwaarde voor uw woning. omdat het zelden is

Onthaasten als woonomgeving waar “binnen en buiten” zijn geïntegreerd. Laat het licht binnen en kijk welk schuifraam het beste bij jou past!

 

Bespaar ruimte en onderhoud
Het plaatsen van schuiframen zorgt voor meer daglicht in huis. U heeft immers vanuit de woning toegang gecreëerd tot de tuin of het balkon. En bespaar ruimte, door gebruik te maken van schuiframen heeft u geen last van het openen van ramen.

Ook op het vlaak van onderhoud zijn schuiframen sterke winnaars. Frames worden zelden gebruikt. Zo maak je ramen schoon zonder er allerlei producten op te gooien.

 

PVC schuiframen: de logische keuze

PVC schuiframen zijn niet alleen de meest economische optie, maar ook de meest duurzame en dus ook de milieuvriendelijke.

Wees niet bang om te veranderen. De tijd dat PCV-schuiframen alleen in wit of crème verkrijgbaar waren, is voorbij. Stem de kleuren af ​​op je huis en interieur!

 

Schuifraam vs. hefschuifraam

Naast schuiframen die eenvoudig te openen zijn, zijn ook hefschuiframen een kijkje waard. Bij hef-schuiframen moet u de hendel optillen voordat u het raam openschuift. Zo kunnen de verschillende componenten beter geïntegreerd worden, is de thermische isolatie van het schuifraam beter en kunnen energieverliezen beperkt worden.

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0540-hoe-schuifraam-plaatsen.html