linkstrategie
Image default
Beauty en verzorging

RESOLUTIE IDEEN VOOR DE HUID

De beste voornemens zijn die waarvan u weet dat u ze kunt nakomen. Bedenk iets dat je leven zal verbeteren, zowel geestelijk als lichamelijk. Bijvoorbeeld, iets simpels als meer water drinken gedurende de dag is een geweldige manier om je huid van binnenuit op te fleuren. Onze schoonheidsspecialiste zegt dat je moet streven naar acht glazen van 8 ons per dag. Als je het druk hebt, neem dan je water mee in een hervulbare waterfles, zodat er geen excuus is om je dagelijkse doel niet te bereiken! Wij voegen graag vers geperste schijfjes citroen of komkommer toe aan ons water voor een frisse smaak.

Als u de zichtbare tekenen van veroudering wilt verminderen, overweeg dan eerst uw slaapschema aan te passen om stress te verminderen en regeneratie mogelijk te maken. Je kunt je huid ook beschermen tegen blootstelling aan UV-licht met zonnebrandcrème en een gezonde voeding en levensstijl. Werk vervolgens aan het elimineren van acne. De meerderheid van de tieners en volwassenen heeft hier wel eens last van, dus je bent niet de enige! Was je gezicht voordat je naar bed gaat, drink veel water en eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 om te helpen. Om te beginnen met het minimaliseren van eerdere schade door de zon probeer je blootstelling aan UV-stralen te elimineren door middel van zonnebrandcrème en korean skincare zoals COSRX. Voor meer ernstige ziekte, met inbegrip van laser resurfacing, Dermapen micro needling, IPL fotofacial of chemische peelings. Zoals altijd moet u een arts raadplegen voordat u begint met een nieuwe behandeling routine.

Genoeg water drinken is “het belangrijkste wat je voor je huid kunt doen en het is gratis!” De meesten van ons drinken gewoon niet genoeg water elke dag, maar wanneer we dat wel doen, worden we beloond met een beter uitziende huid – meer vocht, minder fijne lijntjes en een meer egale teint. Wat het mechanisme ook is (en wetenschappers zijn er nog steeds niet helemaal uit), meer water drinken is een goed begin als je op zoek bent naar een gezondere huid en het is vooral een goede eerste stap als je een budget hebt om je schoonheidsvoornemens te verwezenlijken!

We hebben het allemaal meegemaakt. Je kunt maar niet begrijpen dat al die groene smoothies en salades je niet de vlekkeloze teint geven die je wilt. We weten dat dit misschien moeilijk is om te horen, maar voedsel is meer dan alleen calorieën; het zijn voedingsstoffen. Als je dieet voornamelijk bestaat uit bewerkte voedingsmiddelen, die vaak veel verzadigde vetten en eenvoudige koolhydraten, zoals suiker bevatten, zal je huid daaronder lijden. Probeer de hoeveelheid van dit soort voedingsmiddelen in je dieet te beperken en ga in plaats daarvan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Concentreer je op fruit, groenten, ongeraffineerde granen en gezonde eiwitten, samen met een uitgebalanceerde selectie noten en zaden… en zie hoe je lichaam – en dus ook je huid – er de vruchten van plukt!

 

https://kocosmo.nl/