Volg een cursus over zonnepanelen bij deze praktisch opleider

oktober 22, 2020

Ben je op zoek naar een bedrijf dat zowel inspecties en keuringen uitvoert als trainingen geeft op dit gebied? Wil je bijvoorbeeld dat jouw medewerkers een veiligheidstraining volgen of wil je jouw elektrische installaties laten inspecteren? Schakel dan Omega Training in. Veiligheid staat zowel bij hun trainingen als bij hun eigen werkzaamheden centraal. Wanneer je werkt met elektrische installaties is het dan ook erg belangrijk dat je weet wat de veiligheidsprocedures zijn en wat de werking is van een dergelijke installatie. Dit bedrijf is een praktisch opleider die je deze zaken leert tijdens hun vakgerichte opleidingen. Ze zijn SCIOS Scope 10 gecertificeerd en zijn in het bezit van het Criteria van Toezicht certificaat. Ze hebben verschillende ervaren en vakkundige instructeurs in dienst die niet alleen trainingen geven, maar ook inspecties en keuringen uitvoeren. Hun ervaring in de praktijk brengen ze over in de verschillende trainingen, waaronder de cursus zonnepanelen.

Opleiding tot installateur of inspecteur zonnepanelen

Bij Omega Training bieden ze verschillende vakgerichte opleidingen aan. Een van die opleidingen is de cursus zonnepanelen. Deze cursus is onderverdeeld in twee aspecten: installateur zonnepanelen en inspecteur zonnepanelen. Afhankelijk van waarvoor je de cursus wilt gebruiken, kun je een van de twee aspecten kiezen. Tijdens de cursus leer je meer over zonnepanelen in het algemeen, maar dus ook hoe je de panelen op de juiste manier kunt aanleggen en inspecteren. Door de praktijkervaring van de docenten weet je zeker dat je alle kneepjes van het vak leert en dit eenvoudig kunt toepassen in de praktijk.

Neem contact op met deze specialist

Heb je interesse in een van de vakgerichte opleidingen van deze specialist, bijvoorbeeld de cursus zonnepanelen? Neem dan zeker eens contact op met Omega Training. Zij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen! Je bereikt hen zowel telefonisch als via e-mail.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.