linkstrategie
Image default
Banen en opleidingen

Volg een cursus over zonnepanelen bij deze praktisch opleider

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zowel inspecties en keuringen uitvoert als trainingen geeft op dit gebied? Wilt u bijvoorbeeld dat uw medewerkers een veiligheidstraining volgen of wilt u uw elektrische installaties laten inspecteren? Schakel dan Omega Training in. Veiligheid staat zowel bij hun trainingen als bij hun eigen werkzaamheden centraal. Wanneer u werkt met elektrische installaties is het dan ook erg belangrijk dat u weet wat de veiligheidsprocedures zijn en wat de werking is van een dergelijke installatie. Dit bedrijf is een praktisch opleider die u deze zaken leert tijdens hun vakgerichte opleidingen. Ze zijn SCIOS Scope 10 gecertificeerd en zijn in het bezit van het Criteria van Toezicht certificaat. Ze hebben verschillende ervaren en vakkundige instructeurs in dienst die niet alleen trainingen geven, maar ook inspecties en keuringen uitvoeren. Hun ervaring in de praktijk brengen ze over in de verschillende trainingen, waaronder de cursus zonnepanelen.

Opleiding tot installateur of inspecteur zonnepanelen

Bij Omega Training bieden ze verschillende vakgerichte opleidingen aan. Een van die opleidingen is de cursus zonnepanelen. Deze cursus is onderverdeeld in twee aspecten: installateur zonnepanelen en inspecteur zonnepanelen. Afhankelijk van waarvoor u de cursus wilt gebruiken, kunt u een van de twee aspecten kiezen. Tijdens de cursus leert u meer over zonnepanelen in het algemeen, maar dus ook hoe u de panelen op de juiste manier kunt aanleggen en inspecteren. Door de praktijkervaring van de docenten weet u zeker dat u alle kneepjes van het vak leert en dit eenvoudig kunt toepassen in de praktijk.

Neem contact op met deze specialist

Heeft u interesse in een van de vakgerichte opleidingen van deze specialist, bijvoorbeeld de cursus zonnepanelen? Neem dan zeker eens contact op met Omega Training. Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen! U bereikt hen zowel telefonisch als via e-mail.