linkstrategie
Image default
Banen en opleidingen

Teamleider Warehouse

Teamleider Warehouse

Wat ga je doen als Teamleider Warehouse?

Als teamleider is uw dagelijkse doel om met uw team samen te werken om de productpicking en het voorraadbeheer in ons magazijn te verzorgen. Omdat het voor u een fluitje van een cent is om voor uw dagelijkse productiedoelen te zorgen, blijft u logistieke processen en werkwijzen verbeteren. Daarom ben je lid van een multidisciplinair verbeteringsteam waar je ervoor zorgt dat je team effectiever kan werken via verschillende LEAN-principes. Daarnaast werk je nauw samen met andere teamleiders op de afdeling en rapporteer je rechtstreeks aan de afdelingsmanager.

Je verantwoordelijkheden omvatten ook:

Bereiken van overeengekomen prestatie-indicatoren;

Beheer externe logistieke dienstverleners;

Actief de efficiënte en vruchtbare samenwerking van het team in het magazijn promoten;

Identificeer en los knelpunten met betrekking tot levering waar nodig geleidelijk op en zorg ervoor dat deze knelpunten zoveel mogelijk in het team worden opgelost;

Zet mensen op de juiste locaties in en stel nieuwe (flexibele) medewerkers voor aan het team;

Zorg voor inhoudelijke inhoud en volg de geldende regels / normen en procedures;

Werk nauw samen met de unitmanager om advies te geven over het evaluatie- en ontwikkelings- / verbeterproces van (flexibele) medewerkers.

Wat hebben we als teamleidersmagazijn van u nodig?

Om deze rol met succes te spelen, ben je gepassioneerd en creatief in het communiceren van je doelen. Je bent begonnen, leergierig en accepteer nieuwe ontwikkelingen. Je kunt in meerdere disciplines nadenken over het hele proces, inclusief het proces voor en na het teamwerk. Met uw leiderschap en communicatieve vaardigheden kunt u uw medewerkers begeleiden om betere prestaties te behalen. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken, neemt eraan deel en handelt zelfstandig. Kortom een ​​echte moderne teamleider!

We vroegen ook:

hbo werk- en denkniveau;

Met 2 tot 3 jaar voor de hand liggende ervaring in een logistieke functie is een pré, maar we nodigen ook aspirant HBO-beginners uit om te solliciteren;

Kennis en ervaring met gestroomlijnde productie is een pré;

Nederlands en Engels spreken en schrijven.

Bereid zijn om gestructureerd werk te doen in twee of twee ploegen;

Fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij je als Teamleider Warehouse?

In de rol van teamleider magazijn bieden wij jou een uitdagende functie in een levendige en gezonde productieomgeving. U krijgt de kans om een ​​belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. We bieden je een fulltime functie in een zeer gedreven universitaire werkomgeving, waardoor ze veel vrije initiatief en persoonlijke ontwikkelingsruimte krijgen. Naast een passend salaris, kunt u ook secundaire arbeidsvoorwaarden overwegen, zoals:

27 vakanties

13 dagen

8% vakantiegeld

Ploegentoeslag

trainingsmogelijkheid

Pensioenplan

Reiskostenvergoeding

Na een gedegen instapplan en goede begeleiding heb je de ruimte om zelfstandig je eigen rol te vervullen. Op de lange termijn zijn er voldoende carrièremogelijkheden, afhankelijk van je ambities.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/meer-klanten.html