linkstrategie
Image default
Banen en opleidingen

Digital Marketeer

Functie

Als digital marketeer ontwerp je samen met je team een ​​communicatiecampagne, voer je deze uit, analyseer je nieuwsgierig de resultaten en voer je eventueel bij.

  • Je werkt samen met de klant en onze marketingcoördinator om een ​​contentplan te ontwikkelen.
  • U kunt tactische communicatieactiviteiten ontwerpen via verschillende kanalen (sociale media, SEA, e-mail, enz.).
  • Je stuurt het creatieve team aan en werkt samen met andere experts om de A tot Z campagne te realiseren.
  • U kunt sociale media, e-mails, advertenties en bestemmingspagina’s plannen en beheren.
  • Je graaft in statistieken en onderzoekt verbanden en inzichten. Indien relevant pas je aan.
  • Je rapporteert de resultaten en komt met conclusies om toekomstige verkiezingscampagnes succesvoller te maken.

Aanbod

Bij Mundo Digitalis word je uiteindelijk een klein, ambitieus bedrijf!

Elke dag voeren we boeiende projecten uit voor klanten uit verschillende vakgebieden. Door onze manier van werken houdt u contact met een uitgebreid netwerk van experts en partners, die u continu voorzien van nieuwe kennis en vaardigheden. En Mundo Academy: dit is een inspirerende trainingsklas en co-creatie teambijeenkomst die we op vrijdagmiddag hebben gehouden.

Mundo Digitalis heeft veel persoonlijk initiatief en flexibiliteit. Verras ons met nieuwe inzichten en verras ons op elk moment met gekke dingen. We zijn allemaal collega’s in een platte bedrijfsstructuur en ze werken samen om klanten de juiste oplossingen te bieden.

Je komt terecht bij een ambitieus jong bedrijf. Klanten vinden dat we een complete vervanging of aanvulling zijn op traditionele reclame- en communicatiebureaus. De specifieke manier waarop we met experts werken, stelt u bloot aan een schat aan kennis en vaardigheden.

Jouw profiel

  • Je bent op zoek naar een functie die je digitale marketingexpertise optimaal kan benutten met verschillende klantcombinaties.
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in soortgelijk werk. Met je uitgebreide digitale marketingkennis weet je de doelgroep via de juiste kanalen (social media, Adwords, SEO, e-mailmarketing etc.) te bereiken en mensen te motiveren om de nodige acties te ondernemen.

Facebook / LinkedIn / Instagram-plannen, reclame en analyse, Google Analytics, Adwords, tagmanager, e-mailmarketing en zoekmachineoptimalisatie zijn direct beschikbare kennis. Het concept van gedragsanalyse en contentmarketing is een beloning.

We staan ​​altijd klaar om u te voorzien van nieuwe inzichten, de laatste data en de laatste digitale trends.

Ben je een creatieve schrijver, video- en / of grafisch ontwerper, dan is dit een meerwaarde voor ons team.

Contact houden, klantgericht zijn, resultaatgericht werken, zelfstandig werken, omgaan met druk, zakelijke samenwerking onderhouden, creatief denken (creativiteit), regels en afspraken volgen, kunnen leren, plannen (= organiseren), accuraat en sexy zijn , In staat om zich aan te passen aan de veranderende omgeving (flexibiliteit), met nauw teamwork

Technische ondersteuning bieden aan commerciële krachten bij het lanceren van een zakelijk actieplan, definieer of draag bij aan productontwikkelingsstrategie samen met R&D, productie en bedrijfsafdelingen, …, bereid de balans van marketingacties voor en doe suggesties voor verbetering, stel marketingplannen op Ontwikkeling van de implementatie van marketingplannen, formuleren van marketingbudgetten en bewaken van alle producten van het bedrijf, formuleren van de marketingstrategie van het bedrijf op basis van marktonderzoek, Coördineren van websitemarketingactiviteiten, ontwerpen van productpromotie-instrumenten en controleren van de implementatie, uitvoeren van marketingonderzoek en zakelijke diensten, algemene managementcommunicatie, …, gebruik van sociale media-applicaties in professionele processen, opstellen van strategieën voor fondsenwerving voor het openbaar welzijn of verenigingen Begeleiden van fondsenwervingsactiviteiten, ontwerpen en lanceren van productpromotieactiviteiten, en implementeren van acties ter ondersteuning van het personeelsbeheer (werving, opleiding, enz.)

Professor Bach Bedrijfsmanagement: marketing

https://www.vindazo.be/vacatures/schrijver.html