linkstrategie
Image default
Dienstverlening

IN MAASTRICHT TERECHT VOOR DE BESTE OPSLAGRUIMTE

Heeft u een tijdelijke of voor een langere periode een opslagruimte nodig in Maastricht dan zijn wij de juiste optie voor u.  Onze opslagruimtes zijn groot genoeg voor al uw prive of werk spullen die u graag wilt laten opslaan. Het opslaan doet u zelf en in privé wat maakt dat u alleen weet wat u heeft weggezet. Maar natuurlijk bestaat de optie ook dat wij het voor u inpakken en opslaan indien u het niet zelf wilt of kan. De behoefte voor een tijdelijke opslag kan variërend van aard zijn. Het maakt niet uit wat u allemaal wilt opslaan of voor hoe lang u dat wilt, onze loodsen zijn groot en ruim genoeg om alles dat u wilt op te slaan.

HOE WERKT DE OPSLAGRUIMTE PRECIES?

U woont in Maastricht en omgeving en wens spullen op te slaan. U gaat op onze website en kiest de opslagbox die u wenst. Vervolgens besteld u het en betaald u online snel en gemakkelijk. De opslagbox wordt dan geheel vrijblijvend voor u geleverd tot aan huis. U vult de box. Hiervoor is er geen tijdslimiet, u neemt alle tijd die u nodig heeft. Na de box gevuld te hebben naar wens wordt die dan door ons opgehaald en gebracht naar 1 van onze centraal gelegen opslagplaatsen waar u spullen veilig en beschermd opgeslagen worden. Wanneer de tijd verstreken is van de opslag dan wordt dan de opslagbox wederom geleverd tot aan huis, hetzij uw oud adres of uw nieuw adres. Na het uitladen van de box geeft u ons een melding en halen wij de opslagbox op. Zo simpel en makkelijk als het kan.

HOE KAN ER CONTACT WORDEN GEMAAKT?

Onze diensten hier in Maastricht zijn 1 x 24 u te bereiken. Dat wil zeggen dat indien u ervoor kiest om zaterdagochtend 3u te verhuizen en u daarvoor uw opslagbox nodig heeft wij het voor u leveren op dat tijdstip. Wij zorgen er ook voor dat u elk moment weer kunt beschikken over u tegoeden indien u dat wenst. Zou u zondagmiddag uw opslagbox terug willen dan leveren wij het zo spoedig als mogelijk weer aan huis voor u. Wij houden veiligheid, zekerheid en professionalisme hoog in het vaandel en zorgen ervoor dat u spullen ook veilig, zeker en professioneel zijn opgeslagen.