ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Een vriendelijke blikkenpers hydraulisch wordt ingezet op plekken waar men het volume van het afval wil reduceren en hiermee de kosten laag wil houden, maar ook de ruimte wil besparen waar normaal allerlei afvalbakken staan gestald. Met de blikkenpers hydraulisch wordt de ruimte een stuk beter benut, omdat deze blikkenpers hydraulisch niet groot is en veel volume aan afval kan verwerken en ook kan reduceren waardoor je minder vaak te maken hebt met het legen van de afvalbakken. Waar veel gewerkt wordt met blikken, zoals distributiecentra of leveranciers van geblikt voedsel of groothandels is de blikkenpers hydraulisch ideaal.

 

Afmetingen van de machine en de inhoud van de blikken

De maximale afmeting die er kan worden gebruikt van de blikken in de blikkenpers hydraulisch is een hoogte van twee honderd en vijftig millimeter en een breedte van honderd en tachtig millimeter. Dit lijkt klein, maar dit zijn eigenlijk heel grote blikken die er in de blikkenpers hydraulisch kunnen worden verwerkt. Je hebt bij aanschaf van dit apparaat een garantie van maar liefst 2 jaar. Als er dus een keer iets stuk gaat aan het apparaat of je hebt een storing, dan kan je altijd contact opnemen en wordt er hulp geboden en mocht het apparaat niet meer werken heb je recht op een nieuwe.

 

De technische gegevens van de blikkenpers hydraulisch

De technische gegevens van de blikkenpers hydraulisch zijn ook niet  geheel onbelangrijk als jij van plan bent deze aan te gaan schaffen. Het gewicht van de machine is 50 kilo, waardoor deze nog gemakkelijk  te verrijden is op de wieltjes waar deze op staat. Daarnaast is de netspanning van het apparaat 230 volt en 60H. De stroom van het net is 4,1 ampère. Het vermogen van de blikkenpers hydraulisch is 0,55 kilowatt. Er worden ook regelmatig tweedehands apparaten op de website aangeboden.

 

 Door