ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Wilt u een koelcel of een koelcontainer huren? Dat is Douven Verhuur hét bedrijf dat u zoekt. Douven Verhuur biedt een betrouwbare service als het gaat om koelcellen en -containers, en zelfs een koelaanhanger behoort ook tot de mogelijkheden. De medewerkers van dit bedrijf weten hoe belangrijk het is om uw etenswaren en dranken koel te houden, of het nu gaat om een bar op een festival of bij uw horecabedrijf. Ook cateringbedrijven lopen er wel eens tegenaan dat ze op plekken moeten leveren waar eigen koelingen niet voldoen. Of misschien verwacht u op een warme zomerdag meer koude dranken te verkopen dan u eigenlijk koel kunt houden in uw huidige koelingen. Op al deze mogelijke problemen heeft Douven Verhuur het antwoord. U kunt een koelcel of een koelcontainer huren, en deze wordt geleverd met eigen transport. Zo bent u verzekerd van een uitstekende service.

Huur eenvoudig een koelcel of koelcontainer

Een koelcel of een koelcontainer huren is een fluitje van een cent. U maakt een keuze uit verschillende formaten en types koelcellen en koelcontainers. Van de koelcontainers bestaat bovendien ook een vriesvariant. U kunt ook kiezen voor een koelaanhanger. Wanneer u weet wat voor u de perfecte optie is (of daar eerst met iemand van Douven Verhuur over hebt overlegd), kunt u een afspraak maken met het verhuurbedrijf en een offerte laten maken.

De beste kwaliteit dankzij goed onderhoud

Het onderhoud aan de koelcellen en koelcontainers wordt door Douven Verhuur zelf gedaan. Daarom kan het verhuurbedrijf u altijd de beste kwaliteit en hygiëne garanderen. Douven Verhuur draagt hiervoor de verantwoordelijkheid en wil u alleen het allerbeste bieden. De koelcellen en koelcontainers worden minimaal een keer per jaar gecontroleerd op hygiëne en kwaliteit en daarom kunt u er zeker van zijn dat een koelcel of een koelcontainer huren bij dit bedrijf een goede keuze is.

Door