ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Wanneer u als zzp’er of mkb’er op zoek bent naar geschikte kantoorruimte, kan het best lastig zijn om een geschikte ruimte te vinden. Vooral als u specifieke eisen heeft, valt het vaak niet mee een goed pand te vinden. Veel verhuurders willen namelijk niet graag aanpassingen doen. Bovendien willen zij vaak dat u een langlopend contact afsluit, terwijl u liever flexibel bent en dus niet lang ergens aan vast wil zitten. Van Keulen Vastgoed – Verhuur is daarom uw ideale partner voor het vinden van de juiste kantoorruimte. Dit verhuurbedrijf verhuurt allerlei panden met handige kantoorruimtes en is zeer flexibel. Hier profiteert u namelijk van een korte opzegtermijn. Sluit u een contract af voor een langere periode? Dan past deze verhuurder de ruimte graag voor u aan, zodat deze helemaal aan uw wensen en eisen voldoet.

Grote en kleine oppervlakten en flexibele contracten mogelijk

Van Keulen Vastgoed – Verhuur verhuurt kantoorruimte met een oppervlakte van 15 m2 t/m 200 m2. Deze ruimten zijn vooral geschikt voor zzp’ers, startende ondernemers en beoefenaars van een vrij beroep die graag een flexibel contract afsluiten. Zo kunt u hier voor onbepaalde tijd een contract af te sluiten met een opzegtermijn van drie maanden. Hierdoor beschikt u over een goede werkruimte en behoudt u de flexibiliteit die u wenst.

Een divers aanbod van vastgoed

Naast kantoorruimte verhuurt Van Keulen Vastgoed – Verhuur nog andere onroerende zaken. Denk bijvoorbeeld aan gestoffeerde woonruimtes, opslagruimtes en winkelpanden. Maar ook horecagelegenheden, garageboxen en zelfs landbouwgronden behoren tot het aanbod van deze onderneming.

De verkoop van onroerend goed is ook mogelijk

Dit verhuurbedrijf wil graag meer klanten kunnen bedienen. Daarom zijn de eigenaren op zoek naar onroerend goed om te kopen, zodat ze het vervolgens kunnen aanbieden voor verhuur. Het is zelfs mogelijk om een pand aan hen te verkopen en dit daarna zelf terug te huren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Van Keulen Vastgoed – Verhuur.

https://vankeulenverhuur.nl/

Door