ma. aug 2nd, 2021

Wilt u beter inzicht krijgen in wie er uw bedrijfspand binnenkomt? Wilt u uw pand beter beveiligen, bijvoorbeeld via een toegangscontrole? Bekijk dan eens de website van dormakaba. Dit bedrijf biedt producten, oplossingen en andere services om de toegang van gebouwen en ruimten te beveiligen. Ze hebben al meer dan 150 jaar ervaring in deze branche en hebben al vele klanten geholpen aan een veiligere werkomgeving. Niet voor niets staan deze professionals voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Beheer de toegang van uw medewerkers

Een bekende en geliefde beveiligingsmethode is de toegangscontrole. Het systeem van dormakoba, ook wel SAP Access Control genoemd, kan dit voor u realiseren. Met dit systeem integreert u het beheer van toegangscontrolebesturingen en toegangsterminals direct in SAP. Op deze manier krijgt u inzicht in welke medewerkers toegang hebben tot welke ruimten. Daarnaast ziet u ook op welke dagen en tijdstippen uw medewerkers hier toegang toe hebben. Via het systeem kunt u dit eenvoudig zelf aanpassen en heeft u hier meer controle over. U kunt de toegangsrechten van medewerkers door middel van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen wijzigen. Zo weet u precies wie er wanneer toegang heeft tot bepaalde ruimten.

Een uitstekende service en vrijblijvend advies

De toegangscontrole werkt door middel van de gegevens op de badge van medewerkers. Door deze gegevens te scannen, kan het systeem direct nagaan welke chronologische en ruimtelijke autorisaties medewerkers hebben en of ze dus recht hebben op toegang. Het systeem is voornamelijk geschikt voor bedrijven die hun medewerkers willen beschermen tegen onbevoegde toegang. Denkt u dat deze toegangscontrole de veiligheid in uw bedrijf kan waarborgen en heeft u interesse? Of wilt u eerst meer informatie van deze professionals? Neem dan contact op met dormakaba. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail of het infoformulier op hun website. U profiteert bij hen altijd van een goede service, vrijblijvend advies en de hoogste kwaliteit!

https://www.dormakaba.com/nl-nl

Door