ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Door Corona zoeken we het deze zomer wat dichter bij huis. Een verre vakantie brengt momenteel niet alleen gezondheidsrisico’s met zich mee. Het is ook maar de vraag of je vakantie doorgaat. En als je vakantie al doorgaat, kun je dan in de vakantiestemming komen, als het land van je keuze nog allerlei maatregelen hanteert.

Vanwege de onzekerheid kiest een grote groep Nederlanders er dit jaar voor de zomervakantie in eigen land door te brengen. Misschien hadden ze liever ver weg willen reizen, maar een vakantie in Nederland is niet minder leuk. Ons land kent zoveel verschillende regio’s, met unieke natuurgebieden, veel spannende activiteiten en leuke plekken om te ontdekken.

Zonsondergang vanuit strandhuisjes

Een van de toeristische troeven die ons land heeft is de ligging aan de Noordzee. Waar je ook bent, als je naar het westen gaat, kom je uiteindelijk aan bij de kust. De kustlijn strekt zich uit over een afstand van meer dan 550 kilometer van Sluis (Zeeland) tot Den Helder. Ruim 550 kilometer waar je kunt genieten van een perfecte zonsondergang boven zee.

Dat strandhuisjes aan de Nederlandse kust razend populair zijn, zal je dus niet verbazen. Niet alleen vanwege de zonsondergang, trouwens. Want vanuit een strandhuisje beleef je zon, strand en zee intensiever dan ooit. Geen gedoe met files richting de kust, niet speuren naar een parkeerplek. En al helemaal niet ontdekken dat je de zwemkleding vergeten bent.

Dankzij de vele strandhuisjes die je kunt huren woon en leef je tijdelijk aan de zee. Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je in slaap valt, geniet je van het pure vakantiegevoel. Hoe ga jij de dag beginnen? Eerst een kop koffie en dan een duik in de branding? Of liever eerst die duik en daarna de kop koffie?

Hoe dan ook, jullie perfecte strandvakantie begint op www.glampings.nl. Hier vind je namelijk de mooiste en best gelegen strandhuisjes. Boeken is eenvoudig en kan direct via onze site. Laat de zomer maar komen!

Door