linkstrategie
Image default
Vakantie

Over de wereld reizen als single dankzij leuke groepsreizen

Het kan best een grote stap zijn om in je eentje op vakantie te gaan. Wellicht mis je een fijne gesprekspartner tijdens de heen- en terugvlucht, een groep met leeftijdsgenoten om leuke uitstappen mee te doen of de gezelligheid tijdens het diner van je tafelgezelschap. Reizen wordt gelukkig een stuk prettiger als single wanneer je ervoor kiest om een van de mooie groepsreizen te boeken bij One2gethertravel. Wil jij bijvoorbeeld het vasteland van Spanje ontdekken en de flamenco leren dansen? Of ben je van plan om het noorden te ontdekken en de Scandinavische cultuur te leren kennen? Wat jouw wensen qua bestemming ook zijn, bij One2gethertraver vind je zeker wat je zoekt!

Genieten op vakantie met goed gezelschap

Al meer dan 50 jaar organiseert One2gethertravel single reizen én groepsreizen. Zij kennen dus als geen ander de behoeftes en de voorkeuren van singles, en dan in het bijzonder van 50-plussers. Naast dat je een prachtige vakantiebestemming hebt waar je de cultuur kunt ontdekken dankzij leuke uitstappen, heb je dus ook nog gelijkgestemd gezelschap van je eigen leeftijdscategorie. Hecht je veel waarde aan je privacy? Dat is geen probleem! Bij de reizen van One2gethertravel heb je keuze uit een single of een gedeelde kamer tijdens jouw groepsreizen. Ben je bang dat deze groepsreizen of andere single reizen heel duur zijn? Dan hoef je niet te vrezen! Bij One2gethertravel zijn namelijk reizen beschikbaar voor ieder budget – iedereen moet namelijk de mogelijkheid hebben om de wereld te ontdekken.

Boek jouw reis nu via de website

Wil je graag een van de single reizen of groepsreizen boeken waarbij je volledige vrijheid hebt? Bekijk dan alle verschillende mogelijkheden op de website van One2gethertravel. Van winter- tot zomerreizen en van cultuur snuiven tot gezellig over marktjes struinen – alles is mogelijk tijdens een reis met One2gethertravel. Boek jouw reis nu of bel voor meer informatie.