linkstrategie
Image default
Vakantie

Motorvakantie Marokko, ontdek de betoverende schoonheid van Marokko

Motorvakantie Marokko. De vier bezorgers, Bertus op zijn Norton, Tinus op de BSA en Jo op zijn Duitse BMW waren vast van plan om deze grote klus tot een goed einde te brengen. En dat gold zeker ook voor Bert, de vierde bezorger. Door middel van tossen werd bepaald wie welke kleur voor zijn rekening nam. Zoals eerder opgemerkt maakte dat eigenlijk helemaal niks uit want alle vier bezorgers kennen Erp op hun duimpje. Zijn kennen Erp en het buitengebied als hun broekzak.

Het weer zat flink mee. Motorvakantie Marokko.

 

Heerlijk smikkelen en smullen in de voortreffelijke Marokkaanse keuken

Motorvakantie Marokko. Een stralende zon in een strak blauwe lucht. Zelfs geen enkel wolkje te zien aan de horizon. De opdracht is duidelijk, is klip en klaar. De tanks zijn gevuld met brandstof, ze zitten helemaal vol benzine, kortom onze vier bezorgers kunnen vooruit. De zware bronzen klok in de kerktoren van Erp slaat half tien in de ochtend. De kans is trouwens groot dat deze zware bronzen klok is gegoten bij de firma Eijsbouts uit het Brabantse Asten. Een firma die zich overigens koninklijk mag noemen. En dat kan ook niet iedereen zeggen. Motorvakantie Marokko.

 

Profiteer van het vele mooie weer

Motorvakantie Marokko, dat is het grote doel van onze drie motorvrienden. Of zou het misschien toch gaan om een zware bronzen klok gegoten bij de firma Petit en Fritsen uit Aarle-Rixtel. Dit dorp vormt samen met de kernen Lieshout, Mariahout en Beek en Donk de gemeente Laarbeek. Hoe dan ook, onze vier bezorgers zijn er echt helemaal klaar voor. Als eerste volgen we Bertus op zijn route, Bertus op zijn Norton, door Erp, door kerkdorp Keldonk en het zeer fraaie en uitgestrekte buitengebied. Het eerste adres is Bodem van Elde, nummer één. Motorvakantie Marokko.

 

Gerelateerde artikelen

De mooiste glamping aan Lago Maggiore (Italië)

De perfecte plek om je even terug te trekken: strandhuisjes

Maak jouw vakantie speciaal met een bezoek aan Barcelona dit jaar