linkstrategie
Image default
Zakelijke dienstverlening

AOV online afsluiten voor goede verzekering

Veel ondernemers kiezen voor een AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. Waar het aangaan van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor andere ondernemers nog als een ongeoorloofde investering overkomt, bent u met deze AOV verzekering zeker van alleen maar voordelen. Er is namelijk geen tussenkomst van een adviseur nodig om een goede en betrouwbare AOV verzekering te regelen. Zo bent u voordelig voorzien van een vangnet als u door een ongeluk of ziekte niet in staat bent om tijdelijk of voor langere tijd te werken. Als ondernemer of ZZP’er is dit zeker iets om over na te denken, aangezien uw onkosten voor uw bedrijf en uw privéuitgaven gewoon doorlopen.

Zelfstandig een AOV online afsluiten

Als u een tussenpersoon of adviseur nodig hebt om u over de mogelijkheden voor een AOV verzekering te vertellen, dan bent u vaak redelijk duur uit. Een verzekering afsluiten via een verzekeringsadviseur brengt immers hoge kosten met zich mee en dan hebt u nog niet eens betaald voor de verzekering zelf. Bij Veza verzekeringen worden deze onnodige kostenpost voor u weggenomen, door de mogelijkheid te bieden om de AOV online af te sluiten. Dit doet u geheel zelfstandig aan de hand van de AOV Zelf Afsluiten tool. Dit geeft u een aanzienlijke besparing op advies-, bemiddelings- en afsluitkosten, die u normaal kwijt zult zijn. Bij Veza verzekering kiest u voor AOV online afsluiten zonder tussenpersoon of adviseur, maar kunt u alsnog een AOV verzekering op maat samenstellen.

Andere voordelen een AOV

Met een AOV verzekering bij Veza verzekeringen hebt u een complete dekking op beroepsarbeidsongeschiktheid. U kiest zelf een uitkeringsperiode, waardoor uw premie eenvoudigweg is aan te passen. Om arbeidsongeschiktheid te voorkomen, kunt u rekenen op hulp en begeleiding, bovendien ontvangt u een extra korting op uw huidige zorgverzekering. Hierdoor vallen uw maandelijkse onkosten voor de verzekeringen aanzienlijk mee en doet u dus uw voordeel met AOV online afsluiten.

https://www.vezaverzekeringen.nl/