ma. aug 2nd, 2021

Silistar

Het strand maakt deel uit van het natuurreservaat Strandzha. Het is gelegen nabij Sinemorets en is een van de meest aantrekkelijke Bulgaarse stranden. Het heeft typische mediterrane schoonheid en doet niet onder voor de prachtige stranden van de warme mediterrane eilanden. Het strand ligt langs de baai en heeft prachtig goudkleurig zand. De eindeloze stilte en schoonheid van de wildernis staat open voor toeristen die besluiten deze plek te bezoeken. Kamperen en dineren op het strand met vlammen, liedjes en dansen kunnen deel uitmaken van een romantische zee-ervaring.

Estuarium

Er zijn 4 stranden in Sinemorets. Het buitengewoon mooie en schone noordelijke strand wordt de mond genoemd. In het zuiden zijn er prachtige kliffen waar het ongerepte zand van Lipite Beach zich bevindt, omgeven door dichte bossen. Ernaast ligt het zuidelijke strand en het dichtst bij de Turkse grens is het Silistar-strand.

Zeis

Kos is het noordelijke strand van het kleine kustplaatsje Sinemorets. De plaats is buitengewoon pittoresk, en naast het prachtige strand is er uitzicht op de monding van de Veleka-rivier. Het wordt beschouwd als een van de meest aantrekkelijke strandbestemmingen aan de zuidelijke kust van de Zwarte Zee.

goedkoop op vakantie met de auto

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html

Door