linkstrategie
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een goedkoop boek van hoge kwaliteit drukken

Wil je een goedkoop boek drukken op hoogwaardig papier en met een goede printkwaliteit? Kies dan voor de printservice van Bookadew, waar je al vanaf 25 stuks terecht kunt. Dankzij de passie van de medewerkers van deze specialist kun je uitgaan van de beste service. Is je boek bijna af, maar kom je maar niet verder? Deze expert helpt graag met het meedenken over het uiterlijk van je boek en helpt je zelfs met het schrijven van de afloop van je verhaal. Samen kies je vervolgens een kaft, het materiaal hiervan en de bind- en drukmethode. Zo ziet het boek er niet alleen precies zo uit zoals jij wilt, maar kan er ook een persoonlijke offerte uitgegeven worden.

Hier laat je je boek eenvoudig en voordelig drukken

Bookadew is dé specialist waarbij je jouw eigen boek eenvoudig drukken, waardoor een eigen boek voor iedereen mogelijk wordt. Ook omdat je je boek voordelig laat drukken. Het laten drukken van je boek is namelijk vaak helemaal niet zo duur als je denkt. Ontdek de lage prijs in de prijscalculator van Bookadew. Is je boek al helemaal drukklaar, laat het dan direct printen op mooi papier. Twijfel je nog over delen van het verhaal? Dan kun je een proefexemplaar aanvragen, zodat je eerst kunt checken of je helemaal tevreden bent over je boek, voordat het echt gedrukt wordt. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de kleuren die je gebruikt bij het laten printen van je boek, maar er zijn nog meer zaken waarmee je rekening mee moet houden bij het laten printen van je boek:

Krijgt je boek een hardcover of een paperback cover?

  • Natuurlijk is het aantal pagina’s van invloed
  • Hoe moet de afwerking van je boek eruitzien?
  • Op welk papier wordt je boek gedrukt?
  • De deskundigen helpen je graag

Weet je nog niet hoe je boek eruit moet komen te zien, en op welk papier het gedrukt moet worden? Bookadew voorziet je graag van persoonlijk advies. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij u op alle fronten uitstekend adviseren. Zo komt het boek er precies zo uit te zien zoals je voor ogen had.