linkstrategie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe breng ik de stichtingskosten en exploitatiekosten voor mijn vastgoedproject in kaart?

Bent u op zoek naar een gestructureerde manier om de stichtingskosten en exploitatiekosten van uw vastgoedproject in kaart te brengen? Kies dan voor een betrouwbare partner, eentje die thuis is in de wereld van bouw en vastgoed. Een bedrijf wiens aanpak altijd klantgericht, professioneel, integer en transparant is. DDC Consulting is zo een bedrijf. Met meer dan 25 jaar ervaring met bouwkostenmanagement en meer, is dit de perfecte partner voor ieder project. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, beheer, herbestemming of sloop: dit bedrijf staat voor u klaar met een gedegen advies op het gebied van exploitatiekosten van uw vastgoed.

De stichtingskosten van uw project inschatten

Bij de aanvang van een nieuw project wilt u natuurlijk een inschatting hebben van de kosten die naar waarschijnlijkheid gemaakt zullen worden. DDC Consulting is dé specialist op het gebied van bouwkostenmanagement, waarvan het berekenen van stichtingskosten een belangrijk onderdeel is. Met een advies van dit bedrijf weet u zeker dat u goed voorbereid aan de slag gaat. Als het gaat om de kosten na de afronding van het project, bent u zeker ook bij dit bedrijf aan het juiste adres. Naast de stichtingskosten zijn zij namelijk ook gespecialiseerd in het adviseren over de exploitatiekosten van uw vastgoedproject. Zo heeft u een gedegen inschatting van de vaste lasten die komen kijken bij uw recentelijk afgeronde project.

Een klantgerichte samenwerking staat centraal

DDC Consulting kenmerkt zich als een ondernemend, betrokken en alert adviesbureau. Dit bedrijf is gedreven om waarde voor zijn opdrachtgevers te creëren en het beste resultaat te behalen. Dit doen zij aan de hand van vaste kernwaarden die bij ieder project gehanteerd worden. Naast klantgerichtheid staan duurzaamheid, samenwerking en integriteit bovenaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met dit bedrijf voor uw vastgoedproject? Neem dan contact op via de genoemde manieren op de website van deze professional.