linkstrategie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Safety Guard biedt u meer dan alleen objectbeveiliging

Objectbeveiliging is vaak noodzakelijk om uw bedrijf te beschermen tegen inbraak of vandalisme. Zowel tijdens als buiten kantoortijden kan objectbeveiliging plaatsvinden. Een bedrijf uit Lelystad waar u terecht kunt voor optimale beveiliging is Safety Guard. Dit beveiligingsbedrijf heeft al sinds 1998 voor vele bedrijven een optimale beveiliging mogen verzorgen. Maar niet alleen voor beveiliging kunt u hier terecht. De beveiligers worden namelijk opgeleid om meerdere werkzaamheden uit te voeren. Zo haalt u niet alleen een beveiliger in huis, maar ook iemand die schoonmaakwerkzaamheden kan uitvoeren, bezoekers te woord staat, administratieve of facilitaire zaken kan oppakken of BHV-werkzaamheden uitvoert in uw bedrijf. Daarbij verliezen zij natuurlijk nooit de focus op hun hoofdtaak, het beveiligen van uw bedrijf of organisatie.

Uw wensen zijn de leidraad voor de beveiliging

Natuurlijk hangt het volledig af van uw wensen wat de beveiliger voor werkzaamheden uitvoert tijdens de objectbeveiliging. In een persoonlijk gesprek wordt uitgebreid met u besproken wat uw wensen zijn, maar ook andere zaken passeren de revue. Bijvoorbeeld wat voor bedrijf u heeft en wat de bedrijfscultuur in uw bedrijf is. Safety Guard zoekt namelijk een beveiliger die past bij uw bedrijf en bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Het is natuurlijk fijn als een beveiliger goed in uw bedrijf past en geen vreemde eend in de bijt is.

Ontdek alle soorten beveiliging die Safety Guard u kan bieden

Niet alleen voor objectbeveiliging van hoge kwaliteit bent u bij Safety Guard aan het juiste adres. Zij bieden namelijk ook diverse andere soorten bewaking aan voor uw bedrijf. Bent u een evenement aan het organiseren? Ook hiervoor kan beveiliging geregeld worden. Daarnaast behoren surveillancediensten en alarmopvolgingen tot de mogelijkheden, alsook bewaking van bouwterreinen. Bekijk op de website het ruime aanbod en de scherpe tarieven. Want een beveiliger die naast de beveiliging ook diverse neventaken kan uitvoeren, zorgt natuurlijk voor een flinke besparing op de kosten.

https://safetyguard.nl/