ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Bij 123bestelautoverzekering.nl sluit u eenvoudig en snel uw goedkope bedrijfsautoverzekering af. Via de website kunt u gemakkelijk de premies van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo kiest u altijd een bedrijfsautoverzekering die past bij uw wensen en behoeften. U profiteert automatisch van unieke extra’s als u uw bedrijfsautoverzekering afsluit. Zo ontvangt u direct na de aanvraag de polis op uw mail, en binnen vijf minuten heeft u een bevestiging van de voorlopige dekking. 123bestelautoverzekering.nl heeft een samenwerking met veel verzekeraars waardoor u gemakkelijk de premie goed kan vergelijken. Bent u een jonge bestuurder? Zowel voor jonge als ervaren bestuurders kan een no-claim korting oplopen tot wel 80% .

Profiteer van diverse voordelen bij het afsluiten van uw bedrijfsautoverzekering

Welke dekking vindt u belangrijk? Door een duidelijk overzicht in mogelijke dekkingen bij 123bestelautoverzekering.nl is het makkelijk om de juiste verzekering af te sluiten. Het is verstandig om naast de premie rekening te houden met het eigen risico en de vrijheid in keuze voor uw eigen schadehersteller. Naast de goedkope bedrijfsautoverzekering is het aan te raden om ook de schadeverzekering voor inzittenden af te sluiten. De bestuurder kan geen aanspraak maken op materiële en letselschade van passagiers, juist daarom is de schadeverzekering voor inzittenden voor de bestuurder van belang. Als u ondernemer bent, verrekent u de btw op de aanschaf en het onderhoud van de bedrijfsauto. Zo profiteert u van een langere premie voor de (beperkte) casco dekking van de bedrijfsautoverzekering.

Sluit een bedrijfsautoverzekering zoals u dat wenst

Sluit vandaag nog uw bedrijfsautoverzekering af bij 123bestelautoverzekering.nl. U heeft de mogelijkheid om de standaardverzekering aan te vullen met extra modules. Zo kunt u onder andere kiezen voor een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp en mobiele apparatuur verzekering. Op de website vindt u informatie over de verschillende mogelijkheden en voordelen van het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Neemt contact op voor meer informatie.  

Door