linkstrategie
Image default
Mode en Kleding

Push up bh of een normale bh?

Push up bh of een normale bh?

Als vrouw heb je een aantal keuzes wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe bh. De eerste keuze die jij jezelf moet stellen, is of je gaat voor een bh met push up of voor een normale bh. Daarnaast is het ook goed te weten of je überhaupt wel terecht kunt in een normale lingeriezaak. Heb jij namelijk een grote cupmaat, dan zal het noodzakelijk zijn hiervoor naar een speciaalzaak te gaan die alleen grote maten verkoopt. Bij grote maten moet je denken aan bijvoorbeeld cupmaat f. Deze vind je doorgaans niet in een normale lingeriezaak en zijn daarom alleen elders te vinden. Ondanks je cupmaat, maakt het dus niet uit of je kiest voor push up of een normale bh. Wil jij weten wat de verschillen zijn, lees dan snel verder!

Een normale bh

Wat is nu een normale bh? Een normale bh is in principe een bh zonder gekke dingen. Toch vallen ook bh’s zoals een plunge bh onder de normale bh’s, terwijl deze bh dan weer geen beugel heeft en is gemaakt van ontzettend dun materiaal. Niet voor niets wordt er daarom vaak enkel en alleen onderscheid gemaakt tussen een bh met push up en een normale bh. Als je er dieper op ingaat, kun je ook hier nog weer een extra laag in aanbrengen zoals je ziet. 

De bh met push up

Een andere variant, dat is de bh met push up. Niet alleen tijdens het dagelijkse leven zijn deze te dragen, maar wat dacht je van tijdens het sporten? Zo bestaat er ook een push up sport bh met voorsluiting, zodat je ook tijdens het sporten comfortabel kunt bewegen. De voorsluiting is ideaal, zodat je na een zware workout geen moeite hoeft te doen om jezelf te kunnen verlossen van je bh. Een bh met push up heeft als voordeel, dat het ervoor zorgt dat je borsten wat hoger in je bh zitten, waardoor niet alleen je borsten wat groter lijken, maar ook een dieper decolleté zichtbaar is. Dit is dan vaak voor onder een prachtige jurk weer een perfecte toevoeging. Kortom, keuze genoeg! 

Welke bh past bij mij?

De keuze voor een bh is en blijft natuurlijk erg persoonlijk. Wel zien we, dat vooral vrouwen met een grotere cupmaat zoals cup e sneller kiezen voor een push up bh, dan vrouwen met een wat kleinere boezem. De reden is dat een bh met push up net wat extra ondersteuning biedt, wat voor bij een grotere cupmaat niet alleen fijner is, maar ook van belang is om eventuele klachten te voorkomen.