linkstrategie
Image default
Groothandel

Bekijk hier een aantal tips voor het kopen van RVS fittingen

U wilt er toch ook zeker van zijn dat u de juiste RVS fittingen koopt? Daarvoor gaat u naar een specialist met een ruim assortiment. Technisch Handelsbureau Hellebeuk is dé specialist op het gebied van fittingen. Deze zijn uitermate geschikt voor een buizensysteem dat vloeistoffen, zoals koelwater, transporteert. Weet u waar u op moet letten bij het kopen ervan? Vier onderwerpen die van belang zijn, zijn de kwaliteit, de maatvoering, de toepassing en de normering. De maat, toepassing en normering moeten passen bij het doel en het buizensysteem dat u heeft. De hoge kwaliteit is een garantie voor een lange levensduur. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken bij Hellebeuk, de fittingen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit!

Bestel uw RVS fittingen eenvoudig en snel vanuit binnen- en buitenland

Waar bestelt u professionele RVS fittingen? Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk natuurlijk! Zij leveren snel en vakkundig door heel Europa. Ideaal, toch? Heeft u een onderneming in het buitenland of maakt u gebruik van buitenlandse vestigingen? Dan bestelt u een RVS verloopstuk, speciale lasfittingen of iets anders eenvoudig en snel. Heeft u behoefte aan andere fittingen? Hellebeuk biedt een ruim assortiment met daarin ook diverse soorten persfittingen, zoals overschuiffittingen, T-vormige fittingen en nog veel meer. Dit familiebedrijf is opgestart in 1963 en heeft hierdoor jarenlange ervaring. Weet u niet welke fitting u wilt bestellen? Neem contact op met Hellebeuk voor persoonlijk advies.

Krachtige RVS fittingen voor iedere toepassing

De speciale coating van RVS fittingen heeft een functie. Dit zorgt er namelijk voor dat ze minder snel gaan roesten. Ideaal als uw buizensysteem naast gassen, ook regelmatig vloeistoffen transporteert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelwater. Als u uw RVS fittingen goed onderhoudt, gaan deze makkelijk tientallen jaren mee. Een voordeel van het open buizensysteem is dat RVS lasfittingen is dat de deze fittingen een stuk netter ogen dan stalen fittingen. Zo maakt uw bedrijf meteen een goede indruk. De RVS fittingen koopt u eenvoudig en snel bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Ook kunt u hier terecht voor persfittingen, camlockfittingen, draadfittingen en nog veel meer. Alle producten zijn overzichtelijk te vinden in één oogopslag.