linkstrategie
Image default
Electronica en Computers

Uw archief scannen en de vertrouwelijkheid van personeelsdossiers

Als ondernemer bent u er verantwoordelijk voor dat personeelsgegevens zorgvuldig worden verwerkt en beschermd. Steeds meer bedrijven gaan over tot het digitaliseren van hun archief met personeelsgegevens daarvan. Een proces dat eenvoudig klinkt, maar geenszins onderschat kan worden. Er gelden namelijk hoge veiligheidseisen wanneer het persoonlijke gegevens betreft. In het kader van de privacywetgeving (AVG) kunnen hier hoge boetes voor worden gegeven. Wilt u uw archief digitaliseren en ook de personeelsdossiers scannen? Dan dient u dit zeer nauwkeurig aan te pakken.

Professionele digitalisering

Juist gezien die strenge AVG-wetgeving is het verstandig om het digitaliseren van uw archief uit handen te geven aan een gespecialiseerde partij. GMS mag zich al jaren specialist op het gebied van archiefdigitalisatie noemen. Schakelt u deze professionele hulp in, dan rekent u op een efficiënte en heldere aanpak. Deze begint met een uitgebreid gesprek betreffende uw wensen, naar aanleiding waarvan een projectplan wordt geformuleerd. Pas na uw goedkeuring gaat het team daadwerkelijk van start met het scanproces. U heeft bij dit bedrijf altijd te maken met één vast aanspreekpunt, uw projectmanager.

Kwaliteit, veiligheid en oog voor het milieu gewaarborgd

Bij GMS rekent u op veiligheid en integriteit. Laat u deze partij uw archief scannen, dan krijgt deze uiteraard ook toegang tot personeelsgegevens. Hier wordt zeer discreet mee omgegaan. Inmiddels heeft de specialist talrijke grote en kleinere bedrijven naar volle tevredenheid geholpen met het scannen van hun archief. Het bedrijf beschikt over de benodigde ISO-certificeringen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Uw archief laten scannen door een efficiënt en innovatief bedrijf

De medewerkers van het familiebedrijf, dat zich bijna veertig jaar bezighoudt binnen dit vakgebied, worden door klanten beschreven als deskundig en betrokken. Innovatie wordt hoog in het vaandel gedragen. Laat u uw archief digitaliseren, dan rekent u ook op de toepassing van de laatste technieken en inzichten. Het bedrijf streeft ernaar de beste binnen zijn vakgebied te worden.

https://gmsnl.com/