ma. aug 2nd, 2021

Een wederkerend thema in de huidige maatschappij is het verduurzamen van de wereld. Nederland belooft in 2050 energieneutraal te zien, en daar hebben ook wij invloed op! Echter is verduurzamen niet alleen goed voor het milieu, maar kan het je ook helpen wekelijkse kosten te besparen. Een waterontharder met magneet van tx5000waterontharder.nl is hier een goede eerste stap in. Waarom? Lees dan verder.

1 – Laat jouw apparaten minder energie verbruiken

Apparaten aangesloten aan de waterleiding bevatten vaak een verwarmingselement. Kalkaanslag die zich om deze leidingen vormt verminderen de werking van deze elementen. Hierdoor kan het voorkomen dat ze meer stroom nodig hebben om op temperatuur te komen, of dat het langer duurt. Ook hier is te zien dat een waterontharder met magneet snel kan helpen. Zo zijn jouw apparaten sneller klaar, en verbruiken ze ook nog eens minder stroom!

2 – Besteed minder uren aan het poetsen van je badkamer

Niet alleen verwarmingselementen zijn vatbaar voor kalkaanslag. Ook in de badkamer zijn er plekken waar kalkaanslag aanwezig is. Douches en kranen zijn de grootste aantrekkingspunten voor deze vervelende vuiligheid. Een waterontharder in jouw woning kan deze aanslag drastisch verminderen. Zo bespaar je niet alleen geld aan schoonmaakmiddel, maar krijg je ook nog eens meer tijd vrij om te besteden aan zaken die er wél toe doen.

3 – Geef minder uit aan poetsmiddelen

Het gebruik van een waterontharder met magneet kan het verbruik van schoonmaakmiddelen met 50% verminderen. Chloor in wc’s, tabletten voor de afwasmachine en poetsmiddel bij de gootsteen helpen allemaal om jouw woning vuilvrij te maken. Een van de grootste vuilbronnen is echter kalkaanslag, en een waterontharder kan hierbij enorm helpen! Zo kunnen jouw schoonmaakmiddelen weken langer meegaan.

4 – Geef jouw apparaten een langer leven

Huishoudelijke apparaten aangesloten aan het water ontwikkelen allemaal langzamerhand kalkaanslag. Het gebruik van een waterontharder met magneet vermindert dit enorm. Dit kan resulteren in een veel langere levensduur! Wie zegt daar nou nee tegen? Bovendien hoef je hierdoor minder apparaten het milieu in te brengen, en ook niet onbelangrijk, hoef jij er dus minder geld aan uit te geven.

Ben jij klaar om geld te besparen?

https://www.tx5000waterontharder.nl/waterontharder-magneet/

Door