ma. aug 2nd, 2021

Of u nu een bedrijf heeft en een nieuw pand laat bouwen of u bent een particulier en wilt een nieuwe woning plaatsen: het is te allen tijde verstandig om de bodem te laten saneren alvorens u aan de bouw begint. Op deze manier wordt de bodem vrij van schadelijke stoffen die van nature niet in de bodem horen. Dit wordt ook wel milieuverontreiniging genoemd. Het is in dit geval aan te raden om een specialist in bodemsanering in te schakelen. Enviterra BV is een specialist die de bodemsanering op uw bouwgrond op professionele wijze uitvoert. Zij beschikken over verschillende bodemsaneringstechnieken, om zo uw bouwgrond volledig te verontreinigen. Op deze manier kunt u met een gerust hart starten aan de bouw van uw nieuwe pand.

De taken die deze specialist in bodemsanering voor u uitvoert

U schakelt Enviterra BV in omdat u een specialist in bodemsanering wilt die u van A tot Z ontziet. Zij voeren uiteraard de bodemsanering voor u uit, maar regelen ook alle administratieve handelingen voor u. Denkt u in dit geval aan:

  • De verontreiniging aanmelden bij een gecertificeerde instantie;
  • Eén of meerdere afspraken maken met een milieukundig adviesbureau;
  • Het opstellen van een compleet veiligheids- en gezondheidsplan;
  • Het regelen van de benodigde materialen en apparaten;
  • Het inschakelen van een veiligheidsdeskundige (van de Hogere Veiligheidskunde);
  • Een inspectie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) regelen (indien nodig).

U ziet: deze specialist neemt een hoop taken van u over. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw bouwgrond volledig in orde is voordat u begint met bouwen.

Maak nu een afspraak met deze specialist

Bent u ervan overtuigd dat het inschakelen van een specialist in bodemsanering een goed idee is voor uw project? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met Enviterra BV, dé specialist in bodemsanering. U maakt eenvoudig een eerste afspraak via de contactgegevens op de website. Hier leest u ook meer over de andere diensten die deze saneerder aanbiedt.

https://enviterra.nl/

Door