linkstrategie
Image default
Woningen

Houtsoorten voor maatwerk trappen

Door voor maatwerk trappen te kiezen, kunt u precies bepalen hoe uw nieuwe trap eruit komt te zien. U kiest zelf de accessoires, de kleuren en zorgt ervoor dat de trap bij uw woonstijl past. Ook heeft u de keuze uit een grote hoeveelheid houtsoorten. Bij HR Trappen kunt u kiezen uit allerlei soorten hout en wordt u deskundig geadviseerd door de specialisten. Ze hebben voor ieder huis en iedere trap de juiste houtsoort.

Hout voor verschillende woonstijlen

Iedereen heeft een eigen woonstijl in huis en wanneer u een nieuwe trap krijgt, wilt u natuurlijk dat deze bij uw smaak past. Heeft u een modern interieur? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een trap gemaakt van grenen. Qua accessoires kunt u denken aan een glazen zijkant of u laat de balustrade verven in een mooie accentkleur. Een simpele witte trap past goed bij een Scandinavisch interieur, terwijl een robuuste eikenhouten trap perfect is voor een industriële woonstijl. Alle houtsoorten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, waardoor ze een unieke uitstraling krijgen.

Duurzame materialen

Voor de milieubewuste mensen is er ook genoeg keuze uit duurzame materialen voor maatwerk trappen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rubberhout. Deze boom wordt gebruikt om rubber te tappen. Wanneer het rubber op is, wordt de boom gekapt en wordt er een nieuwe gepland. Het overgebleven hout is ideaal om te verwerken in meubels en trappen. Een ander populair en duurzaam materiaal is bamboe. Bamboe groeit snel en kan daardoor ieder jaar geoogst worden. De verschillende duurzame materialen zien er prachtig uit.

Advies over houtsoorten

Wilt u graag deskundig advies over de verschillende houtsoorten? Dan kunt u digitaal of telefonisch contact opnemen met HR Trappen. In de vestiging kunt u de materialen komen bekijken en in hun online toonzaal vindt u talloze voorbeelden van gerealiseerde maatwerk trappen.

https://www.hrtrappen.nl/