linkstrategie
Image default
Woningen

Een huis laten bouwen in Utrecht: een beetje van de aannemer en een beetje van u

Bent u op huizenjacht in de omgeving van Utrecht, dan heeft u de optie om een woning te laten bouwen of om voor een bestaande woning te kiezen. Bij de eerste optie heeft u volledig inspraak in het ontwerp, maar zult u ook een huis laten bouwen in Utrecht dat prijzig is. Kiest u voor een bestaande woning, dan weet u vooraf exact wat u uitgeeft en is het makkelijker om binnen budget te blijven. Tegelijkertijd is het huis dan al klaar en kunt u daar zelf weinig aan aanpassen. Hako Bouw biedt u een ideale gulden middenweg aan. U krijgt inspraak in het ontwerp, maar betaalt niet de hoofdprijs. Hier leest u over hoe dat in zijn werk gaat.

Een basisontwerp dat u uitbreidt

U krijgt van deze aannemer enkele basisontwerpen, zoals een jaren ’30 woning, een moderne villa, een herenhuis, een notariswoning of een landelijke woning. Vervolgens gaat u deze zelf invullen en daarvoor gebruikt u de configurator. Dit programma vindt u online en geeft u de mogelijkheid om het basisontwerp aan te passen op wat u nodig heeft. U kunt dan een garage of erker toevoegen, de lay-out van de vloeren bepalen en aangeven of u een casco of afgebouwde woning wilt. Alle huizen zijn uitgerust met een warmtepomp, een koelsysteem en zonnepanelen. U maakt van het ontwerp van de aannemer uw eigen droomwoning en kunt zo met een klein budget ook een huis laten bouwen in Utrecht dat bij u past.

Duidelijkheid vanaf het begin

Door met deze bouwspecialist op deze manier verder te gaan, weet u zeker dat u duidelijkheid krijgt vanaf het begin. Al voordat u met een specialist praat weet u exact hoeveel u zult moeten betalen. Deze aannemer is helder, betrouwbaar en levert altijd kwaliteit. U kunt zo snel een schitterend huis laten bouwen in Utrecht voor een scherpe prijs.