linkstrategie
Image default
Woningen

Een uniek verzorgingshuis/brasserie in Groningen

Als u op zoek bent naar een verzorgingshuis in Groningen, dan moet u dit unieke verzorgingshuis eens bekijken. De mooie appartementen die hierbij horen zijn centraal gelegen vlak bij de Euroborg. De ouderen hebben hier een eigen plekje, terwijl de zorg toch dichtbij is. Er zijn zeven verschillende typen apparatementen, allemaal verschillend van grootte. Zo kiest u zelf een mooi plekje voor uw dierbare, uiteraard in samenspraak met hem of haar. De lichte appartementen hebben allemaal een ruim balkon. Wanneer je je dierbare wilt bezoeken, kan dit eenvoudig, dankzij het feit dat de appartementen zijn gevestigd recht tegenover het station en het feit dat het verzorgingshuis in Groningen een ruime eigen parkeergarage heeft. Ook zijn de bewoners hier van alle gemakken voorzien.

Een mooie brasserie in dit verzorgingshuis in Groningen

De Leyhoeve is een unieke combinatie van een verzorgingshuis en brasserie in Groningen. De brasserie ligt recht tegenover het station en is alle dagen van de week geopend. U kunt altijd gaan genieten van een lekkere lunch of diner. Tijdens lunchtijd worden er tosti’s, broodjes en heerlijke soepen geserveerd. Gaatu voor een lekkere avondmaaltijd? Er zijn lekkere vlees- en visgerechten en kies ook uit lekkere toetjes. In het seizoen heeft u ook de keuze uit de lekkerste seizoensgerechten. Zo is er voor iedereen wat lekkers te vinden op de kaart.

De ideale woonlocatie

Wilt u weten hoe de unieke combi van een verzorgingshuis en brasserie in Groningen is ontstaan? Het was een idee geboren uit de situatie van Toon en Heleen. Dit stel heeft jarenlang gelukkig samengewoond, totdat Heleen ziek werd en veel zorg nodig had. Dat vond Toon heel erg naar. Hij zocht een goede plek voor Heleen, maar kon er geen vinden. Hij besloot een ideale woonplek voor haar op te zetten. Zo kwam hij op het idee voor een verzorgingshuis met brasserie in Groningen.