linkstrategie
Image default
Verbouwen

Verduurzaam uw woning met de renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Verduurzamen van woningen is een veelgehoorde kreet. Huiseigenaren moeten maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat hun woning minder energie verbruikt. Energie wordt een steeds schaarser goed omdat fossiele brandstoffen opraken. Door maatregelen te nemen, is er minder energie nodig om een huis warm te stoken. Eén van deze maatregelen is de renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland. Bij deze renovaties wordt namelijk gebruik gemaakt van isolerend materiaal. Als u bijvoorbeeld plannen heeft om een warmtepomp te installeren als vervanger voor de gasgestookte cv-ketel dan is het belangrijk dat de woning voldoende is geïsoleerd. Zo niet, dan kan het huis wellicht onvoldoende warm worden gestookt en levert u dus in aan comfort.

Welke maatregelen kunt u nog meer nemen?

In het kader van verduurzaming is renovatie van de kopgevel van uw huis in Zuid-Holland natuurlijk niet het enige wat u kunt doen. U kunt ook de spouwmuren laten isoleren, evenals de vloer en het dak. U kunt zonnepanelen op het dak laten plaatsen zodat u gedeeltelijk of geheel uw eigen stroom kunt opwekken. Al deze maatregelen samen leveren een aanzienlijke besparing van energie op en daarmee dus ook van kosten. Voor sommige maatregelen kunt u bij de provincie subsidie aanvragen.

Een bedrijf dat uw kopgevel kan vernieuwen

Isoklinker Nederland is een ervaren bedrijf in het uitvoeren van renovaties aan kopgevels in Zuid-Holland. Zij gebruiken hiervoor stenen die een kern van purschuim hebben. Deze worden in combinatie met steenstrips op de gevel gezet. Het uiterlijk van het pand zal hierdoor niet of nauwelijks veranderen. Maar u merkt wel degelijk verschil. Het wooncomfort zal aanzienlijk stijgen, en de energiekosten dalen door een lager verbruik. Zo kunt u de investering uiteindelijk geheel of gedeeltelijk weer terugverdienen. Ook kunt u bij verkoop van de woning een hogere prijs vragen omdat het huis een beter energielabel krijgt.

https://www.thermosteen.nl/