linkstrategie
Image default
Verbouwen

Maak van uw zolder een volwaardige slaapkamer met de vergunningsvrije dakkapel

Gebruikt u uw zolder momenteel alleen als opslagruimte omdat er te weinig licht of ruimte is om een extra slaapkamer of studeerkamer te creëren? Dan is het plaatsen van een dakkapel een uitstekend idee. Een dakkapel creëert namelijk meer ruimte om te lopen of meubels te plaatsen, verbetert de lichtinval en zorgt voor meer uitzicht. Om het uzelf zo eenvoudig mogelijk te maken, kiest u voor de BASkapel: een volledig vergunningsvrije dakkapel die prefab wordt gemaakt en daarom in één dag geplaatst wordt.

Wat zijn de voordelen van deze innovatieve dakkapel?

Als u een dakkapel aan de voorzijde of aan de straat grenzende delen van uw woning wilt laten plaatsen, kan dit een hoop tijd en geld in beslag nemen. Zo kan het aanvragen van een vergunning bij de gemeente een aantal weken duren en kunnen de kosten oplopen tot in de honderden euro’s. Met de vergunningsvrije dakkapel heeft u hier niet langer last van. Deze dakkapel steekt namelijk niet meer dan zestig centimeter uit, waardoor een vergunning niet nodig is. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een strakke belijning, het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid om raamdecoratie en zonwering toe te passen.
  • Meer lichtinval dan een traditionele dakkapel doordat de ramen verticaal worden geplaatst.
  • Uitgebreide keuze in maten en uitvoeringen, waardoor u een dakkapel op maat laat maken die perfect aansluit op uw woning.
  • De ramen zijn uitgevoerd met HR++-glas, maar het is ook mogelijk om onder andere zelfreinigend, extra isolerend of veiligheidsglas te laten plaatsen.

Creëer een aangename ruimte op zolder

Naast bovenstaande voordelen, heeft de vergunningsvrije dakkapel een isolatiewaarde van maar liefst Rc 4. Zo wordt uw zolder een ontzettend prettige ruimte die uitstekend dienst kan doen als slaapkamer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op met deze vakspecialisten en laat u informeren over dit innovatieve maatwerkproduct.

https://www.baskapel.nl/