ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Denkt u dat de injector van uw dieselmotor niet goed lijkt te werken? Wacht in dat geval niet langer en laat dit nakijken door een ervaren bedrijf. Bosmans Diesel Service beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en kennis over dieselsystemen en weten kunnen hierdoor ieder defect succesvol oplossen. Uw injector wordt getest en gereinigd met behulp van een Asnu testbank. Het team van dit bedrijf helpt u graag aan een goed functionerend dieselsysteem. Wilt u hier graag meer informatie over ontvangen? Of heeft u vragen over de werkwijzen van een injector reinigen? Neem gerust contact op en laat u vrijblijvend informeren.

Uw injector ultrasoon laten reinigen

Nadat uw injector is getest en gereinigd, en blijkt dat er een of meerdere injectoren niet blijken te werken, maakt Bosmans Diesel Service het mogelijk om uw injector ultrasoon te laten reinigen. Voor dit proces wordt gebruikgemaakt van geluidsgolven. Deze zijn niet waarneembaar voor het menselijk oor. De reinigingsvloeistof wordt ontleed en er ontstaan waterstofbelletjes. Zodra deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven die het vuil uit de injector losweken. Heeft interesse in deze dienst? De medewerkers van dit bedrijf vertellen u er graag meer over als u contact op neemt. Komt u binnenkort eens langs aan De Waterlaat 15a in Bergeijk?

Een breed aanbod aan diensten, waaronder een injector reinigen

Wist u dat u bij Bosmans Diesel Service terechtkunt voor een breed scala aan diensten? Naast dat u een injector kunt laten reinigen, biedt deze partner voor de scheepvaart, landbouw, kraanbedrijven particulier en garages nog veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan het coderen van Bosch IMA en ISA en Denso Verstuivers. Het testen en repareren van Volvo E0 E1 E3 Pompverstuivers. En als enige in de Benelux test dit bedrijf de nieuwste MB Actros common rail Injectoren. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen waarvan een grote voorraad voorhandig is of per nachtexpert geleverd kan worden. Oftewel: een snelle en professionele service!

Door