linkstrategie
Image default
Bedrijven

Een grafsteen ontwerpen doet u bij dit bedrijf

Een grafsteen ontwerpen en bewerken, hoe gaat dat in zijn werk? Het team van TOWA vertelt u dat graag. In vijf heldere stappen maakt dit bedrijf het mogelijk. Allereest kiest u de juiste afmeting en u maakt de keuze tussen rvs en aluminium. Bij aluminium zijn de kleuren goud, zilver, brons of zwart mogelijk, bij rvs kiest u tussen een geborstelde of gepolijste variant. In overleg met u worden er teksten en beelden op de grafsteen geplaatst. Meerdere lettertypes zijn mogelijk. Is het ontwerp goedgekeurd na vertoning? In dat geval vult u uw gegevens in en verstuurt u de bestelling. Binnen tien werkdagen wordt de bestelling verzonden. Daarnaast kunt u ook online een urn kopen.

Een urn kopen en de mogelijkheden die er zijn online

Een urn van glas van TOWA kopen online om thuis te gedenken? Dat kan! Tegenwoordig vindt in circa 60% van de gevallen een crematie plaats. Hierdoor hoeft u niet langer een begraafplaats te bezoeken om te herdenken, maar kunt u dit in uw eigen omgeving doen bij uw eigen urn. Een urn kopen doet u natuurlijk in met behulp van het online assortiment van TOWA. Kies uit glazen asdruppels, urnen van glas of losse rvs sierstukken. Uiteraard is een persoonlijke tekst hierin mogelijk. Liever een grafsteen laten maken, die u kunt ontwerpen en bewerken? Neem gerust contact op met dit bedrijf en bespreek uw wensen.

Een urn kopen en meer in het gevarieerde online assortiment

Naast dat u een grafsteen kunt ontwerpen en bewerken of een urn kunt kopen online, biedt TOWA meer mogelijkheden. Wat dacht u van een speciale gedenkplaat die u voorziet van een tekst en eventueel een afbeelding? Wat voor wensen u ook heeft, dit bedrijf realiseert ze graag voor u. Kies uit verschillende kleuren, materialen en modellen. En met een bestelperiode van tien werkdagen heeft u uw bestelling snel in huis. Maak gebruik van de online editor en stel uw ontwerp eenvoudig en snel geheel naar wens samen. Voor welke van de 10 steenmotieven kiest u? En voor welke steensoort gaat u?